banner564

Açığı RMMO kapatacak

Rum polisi polis helikoptersiz kaldı

Açığı RMMO kapatacak
banner598
  Rum Polisinin, sahip olduğu tüm helikopterleri yurtdışına bakıma göndereceği için bir süre helikoptersiz kalacağı belirtilirken, ortaya çıkan açığın Rum Milli Muhafız Ordusu’nun (RMMO) helikopterleriyle kapatılmasının planlandığı haber verildi.  
   Politis gazetesi Polisin, hem eski Bell ve hem de yeni Agusta Westland tipi helikopterini aynı zamanda yurtdışına bakıma göndereceğini yazdı.  Helikopterlerin bakıma götürülmesiyle polisin elinde kullanabileceği herhangi bir helikopterinin kalmayacağını kaydeden gazete, gerek Adalet Bakanı, gerekse Polis Genel Müdür’ünün konuyla ilgili bilgisinin olduğunu, ancak programda değişiklik yapabilecek bir konumda olmadıklarını belirtti. 
   İki adet Bell 412 tipi helikopterin uçuş saatlerini doldurduğu için 20 Ekim’de bakımının yapılması amacıyla Almanya’ya gönderileceğini kaydeden gazete, iki adet Agusta Westland tipi helikopterinin ise 15 Kasım ve 15 Aralık tarihlerinde İsviçre’ye gönderileceğini belirtti.  Gazete Agusta Westland helikopterleri bakıma götürüleceğinde, Bell helikopterlerinin bakımdan dönmüş olmayacağına işaret ederek, böylece polis helikoptersiz kalacağına dikkat çekti. 

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2014, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474