banner564

Beşparmak Kültür Sanat Günleri renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı

Çatalköy doldu taştı

Beşparmak Kültür Sanat Günleri renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı
banner598

Çatalköy Belediyesinin bu yıl 10’uncusunu düzenlediği geleneksel Beşparmak Kültür Sanat Günleri renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.
Verilen bilgiye göre, Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, eşi Meral Akıncı’yla birlikte yer aldığı Beşparmak Kültür Sanat Günleri açılış töreninde yaptığı konuşmada, etkinliğin açılışında bu yıl yine bölge halkıyla birlikte olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.
Çatalköy Belediyesinin çalışmalarının başarıyla devam etmesi temennisinde bulunan Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Beşparmak Kültür Sanat Günleri’nin gerçekleşmesine katkı koyanları ve etkinliğe ilgi gösteren bölge halkını “can-ı gönülden” tebrik etti.
Birbirinden güzel organizasyonlara ev sahipliği yapan etkinliğin açılış gecesinde Kıbrıs kültürünün özü yaşatılırken, ziyaretçilere deyim yerindeyse tam bir görsel şölen sunuldu. Halk dansları gösterilerinden ses yarışmasına kadar birçok etkinliğe ev sahipliği yapan gecede, Kıbrıs mutfağından lezzetler, el işleri ve daha birçok renklilik ziyaretçilerle buluşturuldu.

Güncelleme Tarihi: 08 Eylül 2019, 02:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473