banner564

Sonuçtan emin konuştu

Erdoğan, ''Perşembe günü Para Piyasası Kurulu toplanıyor, inanıyorum ki faiz daha da düşecek” dedi

Sonuçtan emin konuştu
banner598

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Eskişehir'de AK Parti İl Başkanlığı'nda açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Perşembe günü Para Piyasası Kurulu toplanıyor, inanıyorum ki faiz daha da düşecek. Faiz düştükçe enflasyon da düşecektir, bunu göreceksiniz'' ifadelerinde bulundu. Erdoğan ayrıca, ''Şimdi gündemimizde Fırat'ın doğusu var. Onu da inşallah birkaç haftaya kadar öyle veya böyle ama mutlaka çözüm yoluna koymuş olacağız." dedi. AB ülkelerinin destek sözü hakkında Erdoğan, "Oldu oldu, olmadı kapıları açmaktan başka çare yok. Hep biz mi düşüneceğiz, biraz da onlar düşünsün." şeklinde konuştu.

Erdoğan, AK Parti Eskişehir il teşkilatıyla yemekte bir araya geldi. Yemekte konuşan Erdoğan, Eskişehir'in tüm ilçelerine ve vatandaşlara selam gönderdi.
Eskişehir il teşkilatında görev almış, şehrin, ülkenin ve partinin başarısı için ter dökmüş, tüm isimlere teşekkür eden Erdoğan, teşkilatlarda vazife yapanlardan hayatını kaybedenleri tazimle andığını söyledi ve rahmet diledi.
Eskişehir'de 31 Mart 2019 Mahalli İdareler seçimlerinde Büyükşehir Belediye Başkanlığında yüzde 45,24 oranıyla AK Parti'yi tercih eden tüm Eskişehirlilere teşekkürlerini sunan Erdoğan, seçimlerde Cumhur İttifakı çatısı altında çalıştıkları MHP'lilere ayrıca teşekkürlerini iletti. 

“Bir yerde yanlışımız var, eksiklerimiz var”
Milletin bugüne kadar, diğerlerinden farklı olması nedeniyle AK Parti'ye destek verdiğini ifade eden Erdoğan, şunları söyledi:
"Ülkemizde siyasetin milletten koptuğu, sadece belirli kadroların ve çevrelerin çıkarlarını savunma işi haline geldiği dönemde AK Parti, milletin davasının sözcülüğünü ve mücadelesini üstlenerek ortaya çıkmıştır. Biz milletimize ne kadar büyük hizmetler verdiysek milletimizin bize verdiği destek de o derece güçlü olmuştur. Şayet bugün bazı yerlerde hedeflerimizin gerisinde kalmışsak, geçen döneme göre belediye başkanlıklarında birçok belediyeyi kaybettiysek bunun sebebini millete değil yine kendimize faturasını keseceğiz. Demek bir yerde yanlışımız var, eksiklerimiz var, bunları gidermemiz lazım."
Ülkenin AK Parti iktidarları döneminde geçen son 17 yılının, eğitimden sağlığa, güvenlikten adalete, ulaşımdan enerjiye, sanayiden tarıma, sosyal güvenlikten sosyal yardımlara kadar her alanda başarılara imza atılan, iftihar yılları olduğunu dile getiren Erdoğan, "Şimdi bize düşen son zamanlarda önümüze çıkartılan engeller sebebiyle yaşadığımız sıkıntıları süratle çözmek ve başarı çıtamızı daha yukarıya taşımaktır." diye konuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473