banner564

Crystal Cove'danTurizme büyük katkı

200’ü Rus, 100’ü de 8 değişik ülkeden olmak üzere 300 turist Merit Crystal Cove Hotel’in ‘Tekxas Hold’em turnuvasında buluştu

Crystal Cove'danTurizme büyük katkı
banner598
Mert ÖZDEŞ

   Kuzey Kıbrıs’ın en güzel noktalarından biri olan Zephyros koyunda yer alan Merit Crystal Cove ve Merit Royal otelleri yaza yine renkli ve sıcak bir merhaba dedi.  
   KKTC’yi dünyaya duyuran, "Düşünen Adamın Oyunu" olarak da bilinen Texas Hold’em turnuvasına ev sahipliği yapmaya devam eden otelde, çoğunluğunu Rusların oluşturduğu misafirler turnuva boyunca düzenlenen etkinliklerle doyasıya eğlenirken, plaj partileriyle keyifli dakikalar yaşıyor.
   Otel yetkilileri 1-11 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen turnuva hakkında Diyalog’a konuştu. 
   Her yıl en az on uluslararası turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını söyleyen Merit Crystal Cove Hotel Genel Müdürü Ercan Turhan,  son olarak düzenledikleri ve ‘Rus Turnuvası’ olarak adlandırdıkları Mediterranean Poker Cup’15’in büyük ilgi gördüğünü anlattı. Oteldeki doluluk nedeniyle çevre otellere misafir aktarmak durumunda kaldıklarını belirten Turhan, bu anlamda müşteri bekleyen diğer otellere de destek vermiş olduklarını söyledi. Turhan, bu durumun doğru bir iş yaparak Kuzey Kıbrıs turizmine hizmet verdiklerinin bir göstergesi olduğunu ifade etti.

Kayifli saatler yaşıyorlar

   Turnuva nedeniyle 300 misafire ev sahipliği yapıldığını söyleyen Turhan, yaklaşık 200 misafirin Rusya geriye kalan 100 misafirin de 8 farklı ülkeden geldiklerini ifade etti. 
Turhan, misafirlerin gündüz plajda ve sosyal etkinliklerle keyifli saatler geçirdiklerini, akşam saatlerinde ise oyuncuların turnuvaya devam ettiklerini belirtti.
   Texas Hold’em Poker’in bir poker sporu ve beyin jimnastiği olduğunun altını çizen Turhan, dünyanın büyük ilgi gösterdiği bu organizasyon ile ülke turizmine büyük katkı sağladıklarını belirtti.
   Her turnuvada yaklaşık bin katılımcının yer aldığını ve yılda her biri 10 gün süren en az 10 organizasyon gerçekleştirdiklerini söyleyen deneyimli turizmci Turhan, bunun Kıbrıs Turizmine yılda 100 bin gecelik bir katkısı olduğunu belirtti.

Misafirler son derece mutlu
   Kıbrıs’ın en güzel noktalarından birinde misafirlere en iyi hizmeti sunduklarını söyleyen,  Merit Royal Hotel Genel Müdürü Gerhard Stutz’a göre turnuvaya katılan misafirler de çok şanslı. Stutz, yurt dışından gelen konukların güzel havayla birlikte yaza erken bir merhaba fırsatı yakaladıklarını ve bunun yüzlerindeki gülümsemeye de yansıdığını söyledi. 
   Merit otellerinin harikulade bir misafirperverlik anlayışı ve Kıbrıs’ın büyüleyici atmosferiyle ülkeyi ziyaret etmeyi düşünen konuklarını ağırlamaya her daim hazır olduğunu belirten Stutz, dünyada yaşanan olumsuzluklara rağmen Kıbrıs Turizmi ve Merit otellerinin farklılığı ve hizmet kalitesiyle bundan etkilenmeyeceğini ifade etti. 




1 milyon dolarlık ödül

   Bir Milyon Dolar ödül garantili turnuvaya yoğun bir ilgi olduğunu söyleyen Merit Poker Başkanı Songül Kaya ise misafirlerden aldıkları olumlu geri dönüşlerin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. 
   Her turnuvada farklı bir konseptle oyunculara farklı bir atmosferde turnuva heyecanı yaşattıklarını dile getiren Kaya, bir sonraki turnuvanın Haziran ayında gerçekleşeceğini kaydetti. 

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2015, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474