banner564

Dünya bu düğünü izledi

Prens Harry ile Meghan Markle, ST. George Şapeli'nde dünya evine girdi

Dünya bu düğünü izledi
banner598

 İngiltere'de tahtın 6. sıradaki varisi Prens Harry ile Meghan Markle, ST. George Şapeli'nde dün dünya evine girdi. Windsor Şatosu’na ilk gelen askeri üniformasıyla Prens Harry ve ağabeyi Prens William oldu. Ardından Meghan Markle beyaz gelinliği içinde ilk kez görüntülendi. Windsor Şatosu içindeki St George Şapeli’nde planlandığı üzere 14:00’te başlayan törende Meghan Markle ve Prens Harry karşılıklı olarak evlilik yeminlerini etti. Çift ardından “Evlenmeyi kabul ediyor musunuz?” sorusunu “Ediyorum” diyerek yanıtladı. Şapelde nikahı kıyılan çift, buradaki törenin ardından atlı arabayla Windsor sokaklarında dolaştı. Çift yoğun sevgi gösterileri arasında halkı selamladıktan sonra Windsor Şatosu’ndaki St George Salonu’na geldi.

Yeni unvanları açıklandı
Düğün töreni öncesi Kraliçe Elizabeth, çifte vereceği yeni unvanları açıkladı. Bundan böyle Prens Harry Sussex Dükü, eşi Meghan Markle da Sussex Düşesi oldu.

2 bin 500 davetli
Gün boyunca devam eden düğüne yaklaşık 2 bin 500 kişi davet edilirken, Markle’ın babası ise düğüne katılmadı. Thomas Markle’ın düğüne katılacağı açıklanmış ancak daha sonra bir fotoğrafçıya düğüne hazırlanma sırasında çekildiği söylenen mizansen pozlar verdiğinin ortaya çıkmasının ardından katılmama kararı aldığı bildirilmişti. Skandalın ardından kalp ameliyatı olduğu açıklanan Markle’ın tedavisinin sürdüğü belirtiliyor.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474