banner564

Eğlencenin merkezi

Maxim Royal; Özhan Jan galası, fasıl ekibinin alaturkaları ile perdelerini aralarken, Angels Grubu'nun göz kamaştıran dansları misafirleri mest etti

Eğlencenin merkezi
banner598
Saim Yılmaz
Eğlencenin merkezi Maxim Royal, konuklarına doyumsuz geceler yaşatmaya devam ediyor. Bu haftaki Maxim Royal Özhan Jan galası, fasıl ekibinin birbirinden eğlenceli alaturkaları ile perdelerini aralarken, Angels Grubu'nun göz kamaştıran Doğu-Batı sentezi ile yoğrulmuş modern dans figürleri misafirleri mest etti. 

Maxim Royal'de her şey aşk ile yapılır...
Özhan Jan, "Dert Bende Derman Sende" ile kulakların pasını sildi. "İki hafta aradan sonra tekrar birlikteyiz. Artık sona yaklaşıyoruz. Maxim Royal ailesi olarak, 6 aydır sizlere en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. İki hafta sonra kış sezonunda tekrar buluşmak dileğiyle finali yapacağız. Biz, barmen arkadaşlarımızdan tutun da işletmecimiz Arda Çancıoğlu'na kadar hep birlikte işini aşk ile yapan kocaman bir aileyiz. Herkese iyi eğlenceler..." diyerek "Aşk İle Yap" şarkısı ile konukları gecenin başında hareketlendirmeyi başardı. 

Damar zamanı...
Sanatçı, herkeste bir depresif hal sezdiğini söyleyerek, damar şarkılarına geçti. İstek üzerine damar programına "Kalakaldım" ile başlayan Özhan Jan, son zamanların en çok tıklanan, en çok söylenen, en çok paylaşılan ve en popüler şarkısı "Bağdat"ı söylerken konuklar da masa aralarında aşk tazelediler. İstek üzerine sözü bestesi kendisine ait olan, önce Merve Özbey'in albümünde sonra da son zamanların internet fenomeni Ahmet Parlak'ın single'nda can bulan şarkısı "Usta"yı Burak Çancıoğlu'na doğum günü hediyesi olarak okudu. 

"Emre Karayel de eğlencenin merkezinde... 
Sanatçıyı izlemeye gelenler arasında Kuşadası'ndan hayranları da vardı. Ayrıca Ankara'dan gelen misafirler de sanatçıya "Neden Ankara'ya gelmiyorsun?" diye sitemde bulundu. Bir Kadın Bir Erkek sitkomunun fenomen oyuncusu Emre Karayel de Maxim Royal Özhan Jan sahnesini izlemeye gelenler arasındaydı. Sanatçı, doğum günü olanların bu özel günlerini kutladıktan sonra, onlara özel şarkılar da armağan etti.

Anneler için anlamlı kutlama...
Özhan Jan, saatlerin 12'yi göstermesi ile anneleri de unutmadı. Özel günlere çok önem verdiğini ve bu yüzden sevgililerinden bile ayrıldığını dile getiren sanatçı, "Dünyanın en kıymetli varlıkları annelerimiz ve anne olmaya aday bayan misafirlerimizin anneler gününü kutluyorum. Allah bu değerli varlıkları başımızdan eksik etmesin" diyerek Ebru Gündeş'in bir döneme damga vuran şarkısı "Beyaz"ı anneler ve anne adayları için söyledi. 

Mikrofon İrem Barani'de...
Maxim Royal'in sevilen seslerinden İrem Barani, "Araftayım", "İsyan", "Annem" şarkılarıyla Özhan Jan'ın ikinci bölüm damar şarkılar programı için ortamı hazırladı. Misafirlerin isteği üzerine "Sabahlar Uzak" şarkısını da seslendiren İrem Barani, mikrofonu sahibine teslim ederken, yoğun istek üzerine Maxim Royal'in starı, yeniden "Bağdat"ı okudu.
Özhan Jan, programını 28 Mayıs'ta tekrar görüşmek dileğiyle bitirdi.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 08:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473