banner564

Eksikler giderilecek

Hastaların şikayetlerini dinleyen Bakan Sucuoğlu, hizmetlerin aksamaması için Gazimağusa’ya doktor takviyesi yapacaklarını söyledi

Eksikler giderilecek
banner598
Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu, sağlık kuruluşlarına başlattığı ziyaretler çerçevesinde Gazimağusa Devlet Hastanesini ziyaret etti.
Hastane Başhekimi Dr. Ahmet Özdeş ile görüşen ve Gazimağusa Devlet Hastanesi servislerini gezen Sucuoğlu, yatan hastalarla da görüşerek hastaların şikayetlerini dinledi.
Sucuoğlu, Gazimağusa Devlet Hastanesinin diğer hastanelere oranla daha yeni olması nedeni ile binanın yapısal durumunun iyi olduğunu söyledi.
Hastanede bazı doktor eksiklikleri olduğunu da ifade eden Sucuoğlu, bu eksikliklerin giderilmesi ve hizmetlerin aksamaması için doktor takviyesi yapacaklarını ifade etti.
Hastanenin laboratuvar bölümünü de ziyaret eden Sucuoğlu, burada yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.
Hastane mutfağında da incelemelerde bulunan Sucuoğlu, hastalar için çıkan yemeklerin hijyenik ve sağlıklı koşullarda yapıldığını belirterek, öğlen yemeğini hastane yetkilileri ile birlikte hastanenin yemekhane kısmında yedi.
Gazimağusa Devlet Hastanesinin ardından Maraş Semt Polikliniğini de ziyaret eden Sucuoğlu, polikliniğin eksiklikleri hakkında bilgi aldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2016, 09:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474