banner564

‘Enerjimin kaynağı müzik’

Merit Royal’de sahne alan Ziynet Sali “Bir başkadır benim memleketim” diyor

‘Enerjimin kaynağı müzik’
banner598
Onur ULAĞ

Merit Royal’de hayranlarına keyifli bir gece yaşatan Kıbrıslı sanatçı Ziynet Sali “Memleketimde konser vermek bir başka oluyor”dedi.
Otelin açık hava sahnesinde verdiği konser öncesinde gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtlayan Ziynet Sali, enerjisini müzikten aldığını ve heyecanını yansıtmayı çok sevdiğini söyledi. 
‘’Müzik damarlarımda, kanımda akıyor’’ diyen Ziynet Sali, Şubat ayından beri Londra’da müzik çalışmalarına devam ettiğini, müzik kariyerini yeniden inşa ederken grammy adaylığı ve MTV ödülleri bulunan Craig David’in prodüktörlüğünde çalıştığını söyledi. 
Egonun kendisi için hiçbir anlam ifade etmediğini söyleyen Ziynet Sali, ‘’Örnek aldığım dünyaca ünlü pop sanatçısı Prince, bir röportajında ‘Yaptığınız en iyi şarkı’ sorusuna ‘Henüz yapmadım’ yanıtını vermişti. Türkiye’de star egosuyla gezenler yapamaz, ego çalışmıyor oralarda, herkes kendisiyle yarışıyor’’ dedi.
Eurovision şarkı yarışmasına katılmayacağını ve hakkında Anthony Marshall ile çıkan aşk haberlerinin asılsız olduğunusöyleyen Ziynet Sali,sıra sahneye geldiğinde hayranlarının coşkulu alkışları ile performansına başladı.Mavi ışıltılı kıyafetiyle bir an olsun yerinde durmayan Ziynet Sali, Sezen Aksu’ya sahneden selam göndererek ‘Sen Ağlama‘ şarkısıyla duygusal anlar yaşattı. Ziynet Sali, arabeskten popa, Yunan şarkılarından Karadeniz türküleri ile tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Ağustos 2017, 05:50
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473