banner564

Funda Arar,  kırmızı renkli mini saten elbisesi ve zarafeti ile konuklarını adeta büyüledi

Merit Park’ta yıldızlar geçidi

Funda Arar,  kırmızı renkli mini saten elbisesi ve zarafeti ile konuklarını adeta büyüledi
banner598

 Sevgililer Günü nedeniyle Merit Park Hotel’de sahne alan ünlü şarkıcı Funda Arar,  kırmızı renkli mini saten elbisesi ve zerafeti ile konuklarını adeta büyüledi.

İzleyenlerinin Sevgililer Günü’nü kutlayarak sahneye çıkan Funda Arar, “Kadınlar özeldir, güzeldir, annedir. Onları hiç kırmayalım” diyerek “Unutur mu bir kadın‘’ adlı parçasını seslendirdi. Konserinin ilk bölümünde duygusal parçalarla konuklarını hüzünlendiren Funda Arar, daha sonra hareketli parçalar ile konser alanını coşturdu. Her şarkısının sonunda konuklarının alkış yağmuruna tuttuğu Funda Arar, Sezen Aksu‘nun rakkas adlı şarkısını seslendirirken dansıyla da izleyenleri hayran bıraktı.
Repertuarında Cem Karaca, Ahmet Kaya ve Orhan Gencebay gibi usta isimlerin şarkılarına da yer veren sanatçı, sesiyle dinleyenlerine çok keyifli bir gece yaşattı.  Funda Arar, sahnedeki enerjisi ve sempatik tavırları ile hayranlarının gönlünde taht kurdu.  “Aşkı  dileyin, aşık olun, sevin, sevilin” diyerek gecenin sonunda konuklarının alkışları arasında sahneden ayrıldı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474