banner564

Gülru’nun diğer yüzü

Damla Sönmez, oyunculuktan başka bir işi düşünmediğini, moda yerine rahat ettiği kıyafetleri tercih ettiğini söyledi

Gülru’nun diğer yüzü
banner598
‘Güllerin Savaşı’ dizisinde 'Gülru’yu canlandıran, kısa süre önce ‘Deniz Seviyesi’ filmindeki rolüyle Milano Uluslararası Film Festivali’nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülünü kazanan Damla Sönmez, oyunculuktan başka bir işi düşünmediğini, moda yerine rahat ettiği kıyafetleri tercih ettiğini söyledi.
Damla Sönmez, Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan ‘Turki Ekstra’ programının sorularını yanıtladı. Çalışan bir anne ve babanın çocuğu olduğunu anlatan Sönmez, oyunculuktan başka bir düşüncesi olmadığını vurgularken şöyle dedi:
"Babam çocukluğumda bir dönem Rusya’da çalıştı. Bilgisayar mühendisi annemle o dönem yalnızdık. Annemle birlikte geçirdiğimiz sadece pazar günlerini dolu dolu geçirmeye çalışıyorduk. Annem şansıma; beni hep çocuk tiyatrosuna götürmekten yana kullanmış. Yaşım biraz daha büyümeye başlayınca kulislere girmeye başladım. Oyuncuları tebrik edip, 'Ben de sanatçı olmayı düşünüyorum. Bana tavsiyeniz var mı?' diyerek insanları bunaltıyordum. Hiçbir zaman başka bir mesleği düşünmedim. Hiçbir zaman, 'Şu mesleği, bu mesleği yapayım' gibi bir dileğim isteğim olmadı."
Sönmez, sevdiği, beğendiği modacılar bulunduğunu ancak, modayı, fazla moda olan şeyleri giymeyi sevmediğini, insanın kendisine yakışan kıyafetle daha mutlu olduğuna inandığını kaydederken, "Aksi halde sokaklarda tek tip insanlar görmeye başlıyoruz. Ben her zaman rahat ettiğim kıyafetlerle çok daha mutluyum" dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2015, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473