banner564

Güven Yüreyi gönülleri fethetti

Merit Royal Hotel bünyesinde açılan gece hayatının bir numaralı mekanı haline gelen Maxim Royal, zirvedeki yerini korumaya devam ediyor

Güven Yüreyi  gönülleri fethetti
banner598
Merit Royal Hotel bünyesinde faaliyet gösteren ve gece hayatının bir numaralı mekanı haline gelen Maxim Royal, zirvedeki yerini korumaya devam ediyor.
Gazino konseptinde birbirinden ünlü isimlerle en güzel eğlenceleri harmanlayıp Cumartesi gecelerine farklı bir boyut getiren Maxim Royal de geçen hafta da eğlence hız kesmedi. Mekanda ilk olarak geçmişten günümüze seslendirmiş olduğu şarkılar ile konuklarını mest eden Özgecan sahne aldı.
Özgecan daha sonra sahneyi Maxim Royal’in güçlü sesi Güven Yüreyi’ye bıraktı. “Adını Bilen Yazsın” şarkısı ile sahnesine başlayan Güven Yüreyi, “Kıymetli, sevgili dostlar.
 Hepiniz hoş geldiniz. Kendinizi bana bırakın” diyerek performansına başladı. 

Duygu dolu anlar yaşattı
Gecede keyifli saatler yaşanırken Maxim Royal misafirleri Güven Yüreyi şarkılarına eşlik etti. Sahneye sandalye alıp Tarkan’ın eskimeyen şarkılarını seslendiren Güven Yüreyi, duygu dolu anlar yaşattı. Güven Yeriyi’yi dinlemeye gelenler arasında ünlü modacı Nur Yerlitaş’ın da olduğu, Türkiye’den ve Kuzey Kıbrıs’tan çok sayıda isim vardı.
Ayrıca gecede, birçok doğum günü kutlaması yapıldı. Maxim Royal farkı, kalite ile yaşayanların tartışmasız tek mekanı oldu. Programında gelen istekleri geri çevirmeyen sanatçı, uzun süre hafızalardan silinmeyecek müzik dolu bir geceye imza attı. 
Coşkunun hiç eksik olmadığı gecede konuklar Maxim Royal’i tercih etmenin mutluluğu ve neşesiyle mekandan ayrıldılar.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474