banner564

Hukuk tanımaz tavır

Güzelyurt hastanesiyle ilgili sözleşmenin imzalanmasına CTP tepki gösterdi

Hukuk tanımaz tavır
banner598
Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), hükümetin 9 aydır hukuk tanımaz, basiretsiz tavır sergilediğini, bunu Güzelyurt Hastanesi’nin ihalesi konusunda da devam ettirdiğini savunarak, “Hükümetin tüm birimleriyle basiretsizlik gösterdiği ortada” iddiasında bulundu.
CTP, hastane ihalesiyle ilgili Meclis Araştırma Komisyonu’nun Meclis’te oy birliğiyle kurulmasının önemli olduğunu belirterek, “Ancak ortada bu kadar ciddi iddialar varken ve bu iddialar henüz açıklığa kavuşturulmamışken sözleşmenin imzalanmasını anlamak ve kabul etmek mümkün değildir. Bu süreçte tüm birimleriyle birlikte büyük bir basiretsizlik gösterdiği ortada olan hükümetin, kendi iddiası olan “dönen dolaplar”ı açığa çıkarmaksızın bu konuda yapacağı her işlemin şaibeli olacağını belirtir, bu konunun peşini bırakmayacağımızı kamuoyuna saygıyla duyururuz.” dedi.

“Bunu kabul etmek mümkün değil”
Ortada bu kadar ciddi iddialar varken ve henüz açıklığa kavuşturulmamışken Güzelyurt Hastanesi’nin ihalesiyle ilgili sözleşmenin bugün Sağlık Bakanlığı’nda imzalanacağını belirten CTP, “Bunu kabul etmek mümkün değil. Bunlar hükümetin, bütün birimleriyle, tam bir aymazlık içinde bulunduğunun göstergesi” görüşünü savundu. 


CTP heyeti Limasol’u ziyaret etti
Öte yandan Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) Girne İlçesi heyeti, AKEL Limasol İlçesi’nin davetlisi olarak Limasol’a ziyaret gerçekleştirdi. “Dostluk ve yeniden yakınlaşma faaliyetleri” çerçevesinde heyetler ağaç dikerek bir park oluşturdu.
CTP’den verilen bilgiye göre, iki partinin üyeleri, Kıbrıs sorununda yaşanan kritik gelişmeleri de değerlendirerek, liderlere “barış ve çözüm için sorumluluk duygusuyla hareket etme ve masaya dönme” çağrısında bulundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473