banner564

Kalçasından yaraladı

Kasım Mavideniz, misafir olarak kaldıkları evde kavga ettiği Mehmet Bahçecioğlu’na 18 santim uzunluğundaki bıçakla saldırdı

Kalçasından yaraladı
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da misafir olarak kaldıkları evde kavgaya tutuşan Mehmet Bahçecioğlu ile Kasım Mavideniz isimli şahıslardan birisi hastanelik diğeri mahkemelik oldu.
Kasım Mavideniz, kavga esnasında eline geçirdiği 18 santim uzunluğundaki bıçakla Mehmet Bahçecioğlu’nu sağ kalça kısmından yaraladı.
Kalçasından aldığı bıçak darbesi ile yaralanan Mehmet Bahçecioğlu Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, polisin gözaltına aldığı 19 yaşındaki zanlı Kasım Mavideniz dün mahkeme huzuruna çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Ersoy Saydağ, zanlının 19 Şubat 2017 tarihinde, Gazimağusa’da Fikret Uluağaç’a ait ikametgahta misafir olarak bulunduğu sırada, yine aynı ikametgahta misafir olarak bulunan Mehmet Bahçecioğlu ile tartıştığını ve tartışma sırasında ağız uzunluğu 8, toplam uzunluğu 18 cm olan bıçağı adı edilenin sağ kalçasına sokmak sureti ile yaraladığını söyledi.

Kefil bulamadı içeri gitti
Zanlının suçunu kabul ettiğini belirten Saydağ, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek, zanlının mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, zanlının KKTC vatandaşı muteber 2 kefilin, lehinde imzalayacağı 20’şer bin TL’lik şahsi kefalet senedi imza etmesi ve haftada 1 gün en yakın polis karakoluna ıspat-ı vücutta bulunması şartı ile serbest bırakılmasına emir verdi. Teminat şartlarını yerine getiremeyen zanlı hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2017, 09:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473