banner564

Hakan Akkaya’nın Kıbrıs çıkarması

"Freedom-Özgürlük" koleksiyonu MeritInternationalsponsorluğunda sergilenecek

Hakan Akkaya’nın Kıbrıs çıkarması
banner598
Victoria Beckham, AnnaSui, Alexander Wang, TommyHilfiger, RalphLaurent,  VeraWang" gibi dünya devlerinin yanında New York moda haftasına   Türk modacı olarak damgasını vuran   Hakan AkkayaNew YorkFashionWeek'de "Freedom-Özgürlük" adını verdiği koleksiyonunu MeritInternationalsponsorluğunda ilk defa Kıbrıs’da sergileyecek.
Ünlü top model Özge Ulusoy ve genç kızların yeni gözdesi ünlü oyuncu Barış Murat Yağcı 06 Ağustos Pazar Günü Merit International sponsorluğunda, MeritPark Otel’degerçekleşecek defilenin kampanya fotoğrafları için Bahadırhan Erkoç’un objektifinin karşısına geçti.
Sanat sosyete ve iş dünyasının en önemli isimlerini bir araya getirecek olan Ünlü Modacı Hakan Akkaya’nın dev defilesinde kullanılacak podyum için İstanbul’dan ek özel ses ışık sistemleri getirilirken Kıbrıs’taki birçok demir atölyesi özel dekor için geceli gündüzlü tam vardiya çalışıyor. Ünlü modacı büyük Kıbrıs çıkarması olarak işaret edilen defilesiyle Kıbrıs’ta bugüne kadar yapılmamış görkemli bir şova hazırlanıyor.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 06:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473