banner564

Hayaller gerçeğe dönüşüyor

Merit Park Otel’de, düğün için organizasyonun her aşaması düğün sahipleriyle birebir görüşülerek her detay birlikte planlanıyor

Hayaller gerçeğe dönüşüyor
banner598
Onur ULAĞ
Kuzey Kıbrıs’ta evlenecek çiftlerin rüyalarını gerçekleştiren düğün organizasyonlarına imza atan Merit Park Hotel, denize sıfır konumu, eşsiz manzarası ve deneyimli personeli ile hizmet veriyor.
Merit Park Hotel, %100 müşteri memnuniyeti odaklı, kaliteli hizmet anlayışı ile hareket ediliyor. 
Merit Park Hotel yetkilileri, çiftlerin hayallerindeki düğünün her aşaması için, düğün sahipleriyle birebir görüşülerek tüm detayları birlikte planlıyorlar. Merit Park Hotel’in, deneyimli ve güler yüzlü ekibi, genç çiftlerin hayatlarındaki bu anlamlı günü, hafızalarından silemeyecekleri çok özel bir anıya dönüştürüyor. 
Merit Park Otel Halkla İlişkiler Müdüresi Devrim Metin, 2016 yılı düğün organizasyonları hakkında sorularımızı cevapladı.

Soru: İnsanlar düğünlerini sorunsuz ve hatıralarına kazınacak bir anı olarak yaşamak isterler. İnsanlar Merit Park Hotel’de düğün yapmaya karar verdikleri andan itibaren nasıl bir yol izliyorsunuz?

Cevap: Aslında her çift bize gelirken hayaliyle birlikte geliyor. Hayatlarındaki en önemli günün hayalini çizmiş oluyor. Mekanları gezerken, sohbet esnasında çiftin hayalini çözmüş oluyorum. Mekana karar verildikten sonra düğünün konseptini belirliyoruz. Konsepte göre menülerimiz var. Yemekli yada kokteylli düğünler için hazırlamış olduğumuz menüleri inceleyip karar veriyoruz. Genelde davetli kitlesinin hangi ülkelerden olduğunu öğrenirim. Öyle düğünler yaptık ki;  örneğin davetliler arasında Türkiye’den, Kıbrıs’tan, İngiltere’den ve İran’dan davetliler vardı. Bu tür organizasyonlarda amaç her davetlinin memnun kalacağı ortak damak tadına hitap edecek yeni bir menü yaratmak olur. 

***

Soru: Düğün organizasyonlarının vazgeçilmez adreslerinden biri oldunuz. Bunun nedenleri nedir?

Cevap: Biz sadece düğün yapmıyoruz; düğünü gelin ve damat ile birlikte yaşıyoruz. Bunun üstüne servis edilen menülerin lezzeti, servis kalitesi, mekanın şıklığı ve güleryüz de eklenince ‘muhteşem bir düğün için gerçek fark, Merit Park’ oluyor. 1000 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek, kır düğününe uygun, deniz manzaralı, çim alan ortamımız var. Denize sıfır iskelesi olan, üç katlı, düğün sonrası after party yapmaya uygun mekan yine bizde. Gelin ve Damat, düğünü bizde yapmaya karar verdikleri andan itibaren, düğünün her ayrıntısıyla ilgilenip düğünü sahipleniyoruz.

Soru: Her mevsimde düğün yapabilme kabiliyetine sahip bir mimariye sahipsiniz. Kış düğünleri için de ayrı bir organizasyon düzenliyor musunuz?

Cevap: Yemekli olarak 900 kişiye, kokteylli olarak 2.500 kişiye hizmet verebileceğimiz salonumuz kış düğünleri için ideal.

Soru:
Damat ve Gelin’e, düğüne hazırlık süreci ve sonrasında nasıl destek oluyorsunuz?

Cevap: Çiftler daha ilk görüşmeye geldiklerinde, henüz sözleşmemiz bile yokken, bana her istediklerinde, saat kaç olursa olsun, ulaşabileceklerini söylüyorum çünkü, düğün öyle birşey ki, çok özel birgün. Gelin adayları her ayrıntıya kafa yorarlar. Nikah masasına konacak çiçeğin rengine kararsız kalıp uykusu kaçan, ilk dans müziğine karasız kalıp gecenin bir saatinde beni arayan gelin adayları bile oldu. Düğüne bir ay kala zaten ben evlenecek çifti arayıp görüşmeleri sıklaştırıyorum. Giriş müziğinden tutun da, ilk dansları, fotoğraf için dış çekim saatine kadar bir programla hareket ediyoruz. Damat ve Gelin’e düğün paketimiz için balayı ve hazırlık odası veriyoruz. SPA kullanımımız da paketimize dahil. Hamam, sauna, cilt bakımı gibi hizmetler de hediyemiz.

Soru:
Son yıllarda kır düğünleri oldukça moda oldu. Kır düğünleri için insanlara ne tür seçenekler sunuyorsunuz?

Cevap: Daha özel düğünler yapabilmek adına geçen yıl Lemon Park adını verdiğimiz (içine Limon ağaçları ektiğimiz) deniz manzaralı bir alan oluşturduk. Gün batımı ve deniz manzarası bu alan 1000 kişilik yemekli düğün yapmaya dahi uygun bir alan. Tebrik ve kokteyl düğünlerinde ise kişi sınırlamamız yok. Arzu edilirse, iskelede, denizin üstünde nikah töreni yapılıp, Lemon Park’da düğün töreni gerçekleştirebiliriz. Uygun tarihi bulmak adına, önceden rezervasyon büyük avantaj. Sadece düğün organizasyonları yapmıyoruz. Şirket yemekleri, okul mezuniyetleri, bekarlığa veda partileri vd. Sürekli bir yoğunluk halindeyiz. 

Soru: Fotoğrafçı ve kameraman desteği sağlıyor musunuz?

Cevap: Yıllarca saklanacak olan yegane anı fotoğraflardır. Fotoğraf kavramı kişiye göre göreceli bir kavram. Bu sebeple pakete dahil edip bizlerin seçtiği bir firmayla sınırlı tutmak istemedik.

Güncelleme Tarihi: 29 Ocak 2016, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473