banner564

Bakırcı: Türklüğün Zafer Bayramı

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, 30 Ağustos zaferleri ile bağımsızlığını ve egemenliğini kazanan Anavatan Türkiye Cumhuriyeti’nin desteği ile Kıbrıslı Türklerin de bugün düne göre daha da güçlü ve kararlı olarak yaşamaya devam etmesinin yolunun açıldığını vurguladı.

Bakırcı: Türklüğün Zafer Bayramı
banner598
Bakırcı, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda, 30 Ağustos’un “Türklüğün Zafer Bayramı” olarak Anavatan Türkiye'nin olduğu kadar aynı zamanda bütün Türk ulusunun bağımsız ve özgür bir ulus olarak uluslararası toplum tarafından kabul görmesinin temellerinin atıldığı bir gün olduğunu kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 30 Ağustos 2014, 09:31
YORUM EKLE
YORUMLAR
Sarp Ege
Sarp Ege - 2 yıl Önce

Herşey para değildir ama parasız da hiçbir şeý yapılamıyor. Dengeyi nasıl ayarlayacağız. Bir bilsek? Neyse herkese musmutlu bayramlar.

Sarp Ege
Sarp Ege - 2 yıl Önce

Herşey para değildir. Ama parasızda hiçbir şey yapılamıyor. Mühim olan dengeyi tutturmak. Neyse herkese musmutlu iyi bayramlar. Kalın sağlıcakla.

Turkish power
Turkish power - 2 yıl Önce

Yine yeni yeniden ütopyalar gazeteci yerine bir Apple bir general electric vs sahibi olsaydınız oglunuzu davulcu kızınızı kemancı mi yapmak isterdiniz bırakın hariçten hayalperest gazelleri emekli olup cekilmissiniz bahçenize sallayıp duruyorsunuz

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474