banner564

 İstanbul “mor ve ötesi, Yeni Türkü ve Mehmet Güreli” konserleriyle unutulmaz bir müzik gecesi yaşadı

Halkı birlikte selamladılar

 İstanbul “mor ve ötesi, Yeni Türkü ve Mehmet Güreli” konserleriyle unutulmaz bir müzik gecesi yaşadı
banner598

Türk müziğinde kilometre taşları olmuş iki grup; mor ve ötesi ile Yeni Türkü İstanbullulara unutamayacakları bir gece yaşattılar. “Burada Müzik Var” etkinlikleri kapsamında Moda Kayıkhane’de sahne alan her iki grup şarkılarını seyirciler ile birlikte seslendirdiler. Büyük coşkunun yaşandığı müzik dolu gecede ayrıca Mehmet Güreli de sahne alarak ‘Burada Müzik Var’ etkinliklerine ayrı bir renk kattı. Gecede ayrıca Kazım Koyuncu da özel bir video gösterisiyle anıldı.
 
mor ve ötesi, eski ve yeni albümlerinden şarkılar seslendirirken, seyircilere müzik yolculuklarını da anlattı. 8 albüm, 1 EP, 3 de single yayınladığı kariyeri boyunca ülke rock piyasasını tanımlayan isimlerden biri haline gelen ve eriştiği bu konumu 20 yıl boyunca koruyan mor ve ötesi, gecenin final performansında şarkılarını akustik formda seslendirdi. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan mor ve ötesi seyircilerin ısrarı ile tekrar sahneye çıkarak 3 şarkılarını daha söylediler.
 
Yeni Türkü Coşturdu

Özgün eserleri ve kendilerine has tarzlarıyla 80’ler ve 90’lar kuşağını etkileyen birçok şarkıda imzası bulunan Yeni Türkü konseri de geceye farklı bir tat kattı. Yeni Türkü, Maskeli Balo’dan başlayarak dünden bugüne bilinen bir çok hit şarkısını seyircilerle birlikte söyledi. Grubun final şarkısı Telli Turna’da ise doruğa ulaşan coşku görülmeye değerdi.

Mehmet Güreli de ‘Burada Müzik Var’ dedi…

Yazar, müzisyen, ressam ve yönetmen kimliği ile başarı dolu bir geçmişe sahip Mehmet Güreli de “Burada Müzik Var” etkinliklerinde sahne aldı. Mehmet Güreli’nin özellikle nefesli sazlar ile söylediği şarkılar seyircilerin büyük ilgisini çekti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473