banner564

Kıbrıs’ı çok sevdim

Türkiye’nin gözde mankenlerinden Sezen Üstek, meslek yaşamı ve KKTC ziyareti hakkında Diyalog’a özel açıklamalarda bulundu:

Kıbrıs’ı çok sevdim
banner598
HABERİN GALERİSİ
Kıbrıs'ı Çok sevdim

Kıbrıs'ı Çok sevdim

Mustafa ŞENAL
Türkiye’de son dönemlerde adından sıkça söz ettiren mankenlerden birisi olan Sezen Üstek, geçtiğimiz günlerde Lefke Avrupa Üniversitesi’nde düzenlenen bir defileye katıldı. Lefke’deki etkinlikten sonra Diyalog’a konuşan Sezen Üstek, meslek hayatında bundan sonraki hedeflerini anlattı. Kuzey Kıbrıs’ı çok beğendiğini, bundan sonra fırsat buldukça geleceğini belirten Üstek, “Artık burası da benim vatanım” dedi. 

Soru: Bize kendinizden kısaca bahseder misiniz?
Üstek: Profesyonel anlamda son yıllarda kendinden bahsettiren bir modelim. Birçok modacı ile çalışarak hem onlar hem de kendi adıma güzel katkılar elde ettim. Türkiye’yi temsil ettiğim uluslararası yarışmada ödül kazandırarak ülkeme geri döndüm. 
Soru: Ödül kazanmak beklediğiniz bir şey miydi? Nasıl başardınız?
Üstek: Kıbrıs’ın da yakından tanıdığı Abdullah Öztoprak'la çalışarak bu alanda iddalı olacağıma inandım ve başardım. İstanbul'dan da görüştüğüm birçok ünlü modacı oldu ama bu işin içinde biri olarak göz ve nizam sahibiyim. İyi ki kendime güvenmişim. Yakında yine bir sürprizim olacak ve bunu ileriki günlerde sizlerle paylaşacağım.
Soru: Peki son zamanlarda neler yapıyorsunuz?
Kendimi geliştirmeye devam ediyorum. Modellik anlamında kendimi ispatladım ve işimi oturttum. Oyunculuk eğitimi alıp yakın zamanda İstanbul’da bir kültür merkezinde tiyatro oyunu sergiledik. Eğitim aldığım akademi Mint yapımla bağlantılı olduğu için donanımlı ve imkanları geniş bir yer. Doğal olarak artık bu alanda da beklentim var.
Soru: Kıbrıs’ı nasıl buldunuz?
Bu sene Kıbrıs’ın kapıları bana yeni açıldı. Daha yeni gözlemleyebiliyorum. İnsanları çok samimi ve içten. Boşuna Türkiyem burası için yavru vatan demiyor.
En son Öztoprak'ın Lefke'de düzenlenen "Tek Şahidi Cümbezdi Lefke’de Sular Akarken" konulu defilesinin bir parçası olarak bu yöre hakkında çok bilgi edindim. Defile dediğin kültür ve bilgi akıtmalı. Ödül aldığım kostümü tekrar burada giydim ve anılarım canlandı. Ayrıca KKTC özleyip tekrar tekrar gelip hem görmek hem de mesleğimi seve seve icra edeceğim bir yer. 

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2015, 09:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474