banner564

Kıbrıs’ta rap ziyafeti

Ünlü Rus sanatçı Basta, Merit misafirlerini coşturdu

Kıbrıs’ta rap ziyafeti
banner598
Yaz mevsiminin son demlerinin yaşandığı Kuzey Kıbrıs’ta konuklarını ağırlayan Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel, düzenlenen ortak etkinlikte Rusya’nın bir numaralı rap sanatçısı Basta’nın konserine ev sahipliği yaptı.
DJ performansla başlayan gece, Basta’nın sahneye çıkmasıyla zirveye ulaştı. Yaklaşık 2 bin kişinin çığlıkları eşliğinde sahneye çıkan Basta, geçmişten günümüze en güzel şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi. 
Yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan ve enerjisi hiç eksilmeyen ünlü şarkıcıyı, Ruslar’ın yanı sıra Kıbrıslı hayranları da yalnız bırakmadı. “Benim için çok güzel bir geceydi; geldiğiniz için teşekkür ederim” diyen Basta, alkışlar arasında sahneden ayrıldı.
Müzik yaşamına 15-16 yaşında rap yazarak ve okuyarak başlayan sanatçı; 1998 yılında ilk solo single çalışması’’My Game’’i piyasaya çıkardı. Ünlü sanatçı Basta, 2008 yılında ‘’Noggano’’ olarak yeni sahne adını yarattı. Rus televizyonu The First Channel’de müzik yarışma programı “The Voice”da juri üyeliği yapan sanatçı; birçok başarılı esere imza attı.

Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2017, 09:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473