banner564

Kuzeyin oğlu hep aynı

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Volkan Konak, şarkıları ve fıkralarıyla keyifli bir geceye imza attı

Kuzeyin oğlu hep aynı
banner598
Kamil HÜNERLİ
Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Volkan Konak, şarkıları ve fıkralarıyla keyifli bir geceye imza attı. Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğinin yanı sıra kendi parçalarından oluşan bir repertuar hazırlayan Volkan Konak, ‘’Bu gece sizin eseriniz. Biz, bizi sevene hayatımızı veririz. Dünya bize sunulmuş bir armağan. Bunu iyi değerlendirmemiz lazım. İnsan insandır. Akıllıysanız mutlu olmayı başarırsınız’’ dedi.
Sevdiği kadının başkasıyla rol gereği de olsa öpüşmesine izin vermeyeceğini  söyleyen Volkan Konak, ‘’Öptürmem, yanarım, ağlarım. Biz Karadeniz adamıyız. Bizde öyle şey olmaz, sevdiğimiz insan başkasıyla öpüşemez’’ dedi.
 
Ramazan’da dinlenecek
Şarkı aralarında fıkralarıyla konuklarını güldüren Volkan Konak, anılarıyla da hüzünlü anların yaşanmasına neden oldu. Ramazan ayına kadar yoğun bir programı olduğunu söyleyen Volkan Konak, Ramazan’da dinleneceğini ve Trabzon’a gidip annesini görmeden dönmeyeceğini söyledi. Konak, ‘’Dünyada hep iyinin yanında oldum. Dünyada iki türlü insan var, iyi ve kötü. Biz iyiyi tercih ettik. Bir de annelerimiz var, anneden başkası yalan. Anneden daha asil bir şey olamaz’’  diyerek annesiyle ilgili anılarını anlattı.

“Müzikal yapmayı seviyorum…”
Gazetecilerle yaptığı sohbet sırasında bir soru üzerine, ‘’İçinde ukte kalan’’ konuları sıralayan Volkan Konak şunları söyledi;
‘’Müzikal düşünüyorum, müzikal yapmayı seviyorum. Müzikal hastasıyım. Bir de kamera arkasında olup müziğini ve senaryosunu yaptığım bir sinema filmi düşünüyorum. Ama oyuncu olarak değil tabi. Kitap da yazmayı düşünüyorum, yazmayı da çok seviyorum. Ama benim işim müzik.’’
‘’Sanatçılıktan yönetmenliğe geçenleri nasıl buluyorsunuz?’’ sorusuna da Volkan Konak, ‘’Çok başarılı buluyorum. Beklemediğim performanslar görüyorum. Sinema çok büyük atak yaptı, çok başarılı oyuncularımız da var. Tiyatrocularımız muhteşem. Onlar oradan biz buradan sanatı ayağa kaldırmamız lazım. Toplumun kanatlarıdır sanat. Sanata önem verilmeyen bir dönemdeyiz ama yaşasın sanat’’ diyerek yanıt verdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2015, 09:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474