banner564

Letafet’te Ahmet Evan’ı dinlemeye giden Eser Yananlar, alkışlar eşliğinde sevilen şarkısını söyledi

‘Zor’ ile sahnede

Letafet’te Ahmet Evan’ı dinlemeye giden Eser Yananlar, alkışlar eşliğinde sevilen şarkısını söyledi
banner598

 Ada’nın sevilen sanatçısı Ahmet Evan, sevenleriyle Girne gecelerinin gözde mekânlarından Merit Park Letafet Lounge Bar’da Çarşamba akşamları hareketli sahnesi ve güçlü yorumuyla sevenleriyle buluşmaya devam ediyor.

Başarılı yaz konserlerinin ardından sonbaharda da hız kesmeden konserlerine devam eden Ahmet Evan, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor.
Hareketli sahne enerjisi ve yerinde duramayışıyla bilinen Ahmet Evan, Letafet Lounge Bar misafirlerine yine bir Çarşamba gecesi müzik ve eğlence dolu anlar yaşattı.
Ahmet Evan, tüm gece sevenlerinin de eşliğinde 90’lı yılların en çok beğenilen parçalarını söyledi.
Letafet Lounge Bar misafirlerinin arasında, Booking Agora ve Emirates Hava Yolları Acentaları buluşma yemeklerinin ardından Letafet Lounge Bar’da gecelerine devam eden konuklarda vardı.
Gecenin sürpriz konuğu, Türkiye’nin gözde oyuncusu, yazarı ve sunucusu Eser Yenenler’di. Evan’ın davetiyle alkışlar eşliğinde sahneye çıkan Yenenler, sahnede Nev’in ‘’Zor’’ isimli parçasını seslendirdi.
Ahmet Evan her Çarşamba akşamı olduğu gibi 30 Ekim Çarşamba akşamı yine Merit Park Letafet Lounge Bar’da sahnedeki yerini alacak. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473