banner564

Maraş’a renk kattılar

DAÜ’de okuyan Belarus’lu Alexandra Prima isimli öğrenci söylediği Türkçe şarkılar ile hayranlık uyandırdı

Maraş’a renk kattılar
banner598
Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde (DAÜ) okuyan yabancı uyruklu bir grup öğrenci geçtiğimiz günlerde Gazimağusa, Aşağı Maraş bölgesinde çocuklarla ilgili bir proje çalışması gerçekleştirildi.
Sosyal aktivitelerden uzak kalmış bir bölge olan Aşağı Maraş bölgesinde çocukların hayatına renk katmak, onların sosyalleşmesine olanak sağlamak amacıyla düzenlenen proje kapsamında öğrenciler tarafından bir konser verilldi. Bölgede yaşayan çocuklar ve ailelerinin katıldığı konserde, Uluslararası Yaz Okulu kapsamında ülkemizde bulunan Belarus’lu Alexandra Prima isimli öğrenci söylediği Türkçe şarkılar ile hayranlık uyandırdı. 
Elinwa Ugochukwu K., Alexandra Prima ve John Ogbeba isimli öğrenciler tarafından yürütülen projenin ilk ayağında, çocuklarla iletişim kurularak onların eğlenceli ve müzik dolu bir aktivite geçirmeleri sağlandı. DAÜ Uluslararası İlişkilerden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Majid Hashemipour da konsere katılarak hem DAÜ’lü öğrencilere projelerinde destek verdi, hem de bölgenin çocukları ile ilgilendi. 

Güncelleme Tarihi: 22 Ağustos 2014, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473