banner564

Merit Lefkoşa’ya En İyi Yönetilen Şehir Oteli ödülü verildi

Başarı taçlandı

Merit Lefkoşa’ya En İyi Yönetilen Şehir Oteli ödülü verildi
banner598

Merit Lefkoşa Hotel yönetici ve personeli yoğun geçen bir yılın ardından 2018 yılın’ın son toplantısında bir araya geldi.
Otel yönetici ve çalışanlarının eksiksiz olarak katıldığı Aralık ayı personel toplantısında ayın personelleri ve yılın personellerine ödülleri, hizmet yılını dolduran personellere ise teşekkür sertifikaları takdim edildi. 
Aralık Ayı personelleri; Satış & Pazarlama memuru olarak görev yapmakta olan Gökhan Dağdelen ve Kasiyer olarak görev yapan Dilek Korkmaz seçilirken; Hemşire olarak görev yapan Fadime Şen ve Housekeeping departmanı Kat görevlisi Zarife Hasanoğlu; 2018 yılında 12 ay boyunca seçilen ayın personelleri arasında yapılan kurada, 2018 Yılı Personeli seçildiler.
Merit Lefkoşa Hotel & Casino'nun, GM Turizm ve Yönetim Dergisi tarafından organize edilen ve 14 dalda 56 farklı kategoride turizmin en iyilerinin belirlendiği ödül töreninde, toplam 99 bin 93 oylama içerisinden  En İyi Yönetilen Şehir Oteli ödülünü almış olması sebebiyle  Merit Lefkoşa Hotel çalışanları, Bu ödülde büyük emeği olan Genel Müdürleri Mine Gurses 'e takdim ettikleri çiçek ve plaket ile teşekkürlerini ilettiler.
Otel Genel Müdürü Mine Gürses, ödülle ilgili yaptığı konuşmasında; “Bu değerli ödülü almış olmanın mutluluğu ve gururu içerisindeyim, çalışmalarımızın ve emeklerimizin değerli misafirlerimiz tarafından takdir edilimesi bizlere gurur verdiği kadar güç kaynağı olmaktadır. Bu ödülü ve başarıyı bu sene başında kaybettiğimiz Hikmet Ersoy’a, Mustafa Binbaşıoğlu’na ve Murat Melemez’e ithaf ediyorum” dedi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473