banner564

Ülkemize yakışmıyor

Ercan Havaalanı-Gaziköy yolu üzerindeki arazide, önce poşete, sonra battaniyeye sarılmış vaziyette bir kadın cesedi bulundu

Ülkemize yakışmıyor
banner598

   Bir turizm ve eğitim adası olan Kuzey Kıbrıs’ta cinayet ve şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Ercan- Gaziköy yolunun birinci kilometresi üzerinde boş bir arazide bulunan ve kimliği belirlenemeyen bir kadına ait olduğu belirtilen cesedin önce poşete, sonra battaniyeye sarıldığı tespit edildi.

   Uygulanan bu yöntem sayesinde, dışa koku yayılmasının önlendiği ve cesedin 3 aydan fazla bir süre arazide kaldığı haber verildi.
   Olay yerinden geçen bir vatandaşın ihbarı üzerine harekete geçen polisin dün saat 15.00 sıralarında ortaya çıkardığı bu vahşi olayın ardından ceset otopsi için hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, tam teşhisin bugün konabileceğini ve ortaya çıkacak bilginin kamuoyu ile paylaşılacağını söyledi.
   Olay yeri inceleme ekipleri uzun uzun yapılan incelemelerden sonra, cesedin bir kadına ait olduğu, naylon poşete ve battaniyeye sarılarak yol kenarına bırakıldığını tespit etti.
   Cesedin, Lefkoşa’da 2,5 yıldır bakıcılığını yaptığı bir kadının evinde kalan ve söz konusu evden  15 Ekim 2017 tarihinde ayrıldıktan sonra bir daha haber alınamayan 40 yaşındaki Vietnam uyruklu kadına ait olabileceği belirtiliyor.

Haber şok etkisi yarattı

   Olayın dün akşam saatlerinde Diyalog TV tarafından ‘Son Dakika’ haberi olarak verilmesinden sonra çok sayıda vatandaştan cinayet ve şiddet olaylarına yönelik kınama mesajları geldi.
  Gaziköy ve civarındaki köylerde ikamet eden çok sayıda vatandaş da olay yerine giderek, polisin çalışmalarını uzaktan izledi. Vatandaşlar “bu tür olaylar güzel ülkemize yakışmıyor ve bizleri ürkütüyor” diyerek, yetkililerin daha etkin önlemler almasını istedi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473