banner564

Merit Poker, bu kez 2 milyon dolardan fazla nakit ödülün dağıtılacağı turnuvaya hazırlanıyor

“Denizciler” kıyasıya  mücadele edecek

Merit Poker, bu kez 2 milyon dolardan fazla nakit ödülün dağıtılacağı turnuvaya hazırlanıyor
banner598

 Düzenlediği turnuvalar ile dünyaca ünlü isimleri Kuzey Kıbrıs’a çekmeyi başaran Merit Poker, bu kez 2 milyon dolardan fazla nakit ödülün dağıtılacağı Mediterranean Poker Cup Turnuvası’na hazırlanıyor. Merit Crystal Cove Hotel’de 6-18 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan “Denizci” temalı turnuva renkli etkinliklerle de eğlenceyi zirveye taşıyacak.

Merit Crystal Cove Hotel’de düzenlenecek turnuvaya yerli ve yabancı yaklaşık 600 oyuncu katılıyor. 13 gün boyunca 32 ayrı etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Mediterranean Poker Cup, bir milyon dolar garantili Main Event’i ile dünya çapında iddialı turnuvalar arasında yer alıyor. Bu yüzden, aralarında Lübnan, Dubai, Mısır, Türkiye, İsrail, Yunanistan, Romanya, Fransa, İtalya ve Almanya’nın da olduğu onlarca ülkeden poker severleri turnuva için Kuzey Kıbrıs’a gelmeye başladı.

Oyuncular, Kıbrıs'ın en güzel koylarından birinde konumlanan; doğanın, denizin ve güneşin tadını çıkarmak isteyenlerin gözdesi olan Merit Crystal Cove Hotel’de turnuva süresince beş yıldızlı tatil yapma imkanı da bulacaklar. 12 Mayıs’ta Merit Royal Hotel ve Merit Royal Premium Hotel ortak etkinliğinde düzenlenecek Arash konseriyle de eğlence devam edecek.

2009 yılından beri Merit Crystal Cove Hotel nezdinde yapılan uluslararası poker organizasyonları, yıl içinde yaklaşık üç bin turistin ülkeye gelmesini sağlıyor. KKTC’deki turnuva turizminin gelişmesinde büyük katkıları olan Merit Poker, dünya standartlarının üzerindeki servisi ile tercih noktalarından biri oluyor. Akdeniz’in ortasında mücadele ederken tatil yapma fırsatı da bulan oyuncular, Kuzey Kıbrıs’ın dünya çapında tanıtımına ve önemli bir turizm merkezi olmasına büyük katkıda bulunuyor. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473