banner564

Motor tutkunları Girne’de buluştu

Uluslararası Turk Riders Motosiklet Festivali Kıbrıs’ta düzenlendi

Motor tutkunları Girne’de buluştu
banner598
Kamil HÜNERLİ

Uluslararası Turk Riders Motosiklet Festivali, Girne Belediyesi’nin katkılarıyla Pazar günü yapıldı. Girne Kaşkar Court bölgesi olarak bilinen Mavi Kordon’da gerçekleşen festivalde, Girne Belediyesi tarafından sahne, ses düzeni, stand ve temizlik desteği verildi. 
Girne Belediye Başkanı Nidai Güngördü etkinlikte yaptığı konuşmasında, trafikte farkındalık yaratmak için yapılan etkinliklere destek verdiklerine dikkat çekerek, herkesin trafik kurallarına uyması ve birbirine saygılı olması çağrısında bulundu. Festival 5 ülkeden motosikletçilerin ve motosiklet tutkunlarının katılımıyla gerçekleşti.
Festival hakkında bilgi veren Turk Riders Chopper Club Kıbrıs’ın Kurucu Başkanı Naci Kaya, kulübün bir yıl süre içinde alt yapısı hazırlandıktan sonra 8 Aralık 2014’de Kıbrıs’ta kurulduğunu belirtti. Kaya “1 yılık alt yapı süresinde yönetim kadrosunu ve maksadı sadece motor olmayan, toplumda sevilen sayılan bir ekip oluşturmaya çalıştım. Bu oluşumu kurmaya çalışırken mümkün mertebe motor kullandığı zaman alkol kullanmayan, oturmasını, kalkmasını bilen ve belli meslek ile makamlardan oluşan kişiler olmasına özen gösterdim” dedi.

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2015, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473