banner564

Muhteşem düet

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Işın Karaca ve Selami Şahin, söyledikleri şarkılarla dinleyenleri mest etti

Muhteşem düet
banner598
Kamil HÜNERLİ

Kuzey Kıbrıs, muhteşem bir düete ev sahipliği yaptı. Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Işın Karaca ve Selami Şahin, söyledikleri şarkılarla dinleyenleri mest etti.
Sahneye ilk olarak Işın Karaca çıktı. Siyah, taş süslemeli uzun bir elbise ile sahneye çıkan Işın Karaca, ilk olarak kendisini tanıttı. “Belki tanımamış olabilirsiniz. Ben Işın Karaca. Çok kilo verdim. Kendimi tanıtmak istedim Bazen ben bile aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum” dedi. 
Işın Karaca daha sonra sahneye Selami Şahin’i davet etti. İkili seyircilerin alkışları arasında “Seni sevmediğim yalan” isimli şarkıyı seslendirdi. 
İkili büyük beğeni kazanan düetin ardından 4 şarkıyı daha birlikte seslendirdi.  Daha sonra alkışlar arasında konserini sonlandıran Işın Karaca sahneyi Selami Şahin’e bıraktı. Hayatının ilk bestesi olan ve o dönem Altın Kelebek Ödülü aldığı “Yalancı Dünya” isimli şarkısı ile konserine başlayan Selami Şahin, seyircilerin alkışları arasında eski şarkılarına devam etti. Pek çok parçasına konukları da eşlik etti. 

“Kalbi de sesi de güzel”
Aynı gece gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtlayan ikili, daha önce de birlikte şarkı söylediklerini ve aynı sahneyi paylaştıkları için çok mutlu olduklarını belitti. Işın Karaca’yı çok sevdiğini belirten Selami Şahin, “Bizim aynı aileden gibi görüşmelerimiz oluyor. Çok sevdiğim bir kardeşim. Kalbi de sesi de güzel. O’nunla aynı sahnede olmaktan büyük keyif alıyorum” dedi.

Kızı Mia’ya şarkı söyletti
Ailesinin ve kuzenlerinin de kendisini dinlemeye geldiğini belirten Işın Karaca, yanına çağırdığı kızı Mia’ya şarkı söyletti. 23 Nisan şarkısı söyleyen kızının kamera ve mikrofonlar karşısında çok rahat olduğunu söyleyen Işın Karaca, ‘’Bir gün sahneyi devralabilir’’ dedi.
Kıbrıs’a geldiği zaman hemen Kıbrıs şivesini kullanmaya başladığını da belirten Işın Karaca, “Konserlerimde de memleketim Kıbrıs’ın şarkılarına mutlaka yer veririm” dedi. 
Gazetecilerin sorusu üzerine Işın Karaca’nın değişimiyle ilgili görüşlerini de belirten Selami Şahin, ‘’Kendisini kutluyorum. Kendini seviyorsan, kendine bakacaksın’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474