banner564

Besim’den “şaibeli” iddia

Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim Çetinkaya ile oynadıkları maç öncesinde hakem Fehim Dayı’nın şaibeli telefon görüşmesi yaptığı duyumunu aldıklarını söyledi

Besim’den “şaibeli” iddia
banner598
Bostancı Bağcıl Kulüp Başkanı Hasan Besim’in ortaya attığı iddia ülke gündemine bomba gibi düştü.  Hasan Besim dün akşam katıldığı televizyon programında hafta sonu Çetinkaya ile oynadıkları maçta orta hakem Fehim Dayı’nın maç boyunca yanlış kararlar vererek mağlup olmalarına neden olduğunu savundu. 

Hasan Besim: Şaibeli telefon görüşmeleri duyumu aldık
Hasan Besim maç öncesinde orta hakem Fehim Dayı’nın şaibeli telefon görüşmeleri yaptığı duyumunu aldıklarını belirterek federasyonun bu konuyu araştırmasını istedi.
Besim, Federasyonun konuyu araştırmaması durumunda ise kendilerini konuyu aydınlatmak için girişim yapacaklarını kaydetti.

Fehim Dayı: Hiçbir dedikoduya karışmadım ve mahkemeye gideceğim
Programa telefonla konuk olan Fehim Dayı ise 15 yıldır hakemlik yaptığını ve adının bu şekilde dedikodulara karışmadığını belirterek telefon dökümlerini alıp olayı mahkemeye taşıyacağını söyledi. 
 “Çamur at izi kalsın düşüncesiyle yola çıkan yolda kalır” diyen Dayı, Bağcıl Kulüp Başkanı’nın ellerinde olan bilgileri ortaya koyup iddialarını kanıtlamak zorunda olduğunu söyledi.
Kimsenin, canının çektiği şeyleri söyleyemeyeceğini söyleyen Fehim Dayı, Bu fırsatı kimseye vermeyeceğini ve telefon şirketine gidip 1 haftalık değil 1 yıllık dökümleri alıp avukata vereceğini söyledi.

Özbilgehan: Hakemlerimize güvenim sonsuz
Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Mehmet Özbilgehan, dün ayaküstü bir sohbet esnasında ortaya atılan iddianın çok yanlış olduğunu ve ne Fehim Dayı ne de başka bir hakemin böyle bir davranışta olmasının mümkün olmadığını söyledi.
Tüm hakemlere sonsuz güvenleri olduğunu kaydeden Özbilgehan,ortaya atılan iddiaların çok çirkin olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 09:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473