banner564

Muhteşem ikili

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Kürşat Başar ve Jale, dinleyenlerine tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi

Muhteşem ikili
banner598
Kamil HÜNERLİ

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Kürşat Başar ve Jale, dinleyenlerine tam anlamıyla müzik ziyafeti verdi. 
Sahneye ilk olarak çıkan Jale, güçlü sesiyle konuklarını geçmişe götürdü. Unutulmaz parçaları seslendiren Jale’nin takdimiyle sahneye gelen Kürşat Başar, müzisyenlikteki ustalığını sergiledi. 
Merit sahnesinde ikinci kez hayranlarının karşısına çıkan Kürşat Başar, Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’ın kendisine ilk konser anısına takdim ettiği yakasındaki saksafon rozetiyle sahneye geldi. 
Slow parçalarla başlayan konser, hareketli şarkılarla devam etti. “Harika bir basçım var ve aynı zamanda kendisinin çok iyi bir sesi var” diyerek basçısı Elçil Gürel’e bir şarkı söyleten Kürşat Başar, diğer orkestra arkadaşlarını tanıttıktan sonra sahneye ünlü söz yazarı Zeynep Talu’yu davet etti. Talu da söz yazmadaki başarısı kadar şarkı söylemekteki ustalığını da sergiledi.
“Annesinin sözlerini çekmeceden bulup yazıyor dediler. Bu şarkıyı yazdığımda 19 yaşımdaydım’’ diyerek, ‘Hey Yıllar Yenilmedim Size’ adlı parçasını seslendiren Talu’ya, Jale de eşlik etti. Hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Kürşat Başar, gelen istek parçaları da geri çevirmedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2015, 08:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474