banner564

Murat Dalkılıç'tan ‘Sezenli’ gece

Murat Dalkılıç'tan ‘Sezenli’ gece
banner598

   Pop müziğin prensi Murat Dalkılıç Jolly Joker Vadistanbul sahnesinde hayranlarıyla buluştu. "Tadı Sevdanın" şarkısıyla mekanı dolduran yüzlerce hayranını selamlayan Dalkılıç, söylediği şarkılarla unutulmaz bir geceye imza attı. Murat Dalkılıç özellikle "Derine'' şarkısındaki performansı ile müzikseverleri adeta büyüledi.
    Programına sevilen parçalarından ''Hadi İnşallah" şarkısı ile devam eden sanatçı, sahnede müziğin ritmine uyum sağlayan dans figürleriyle muhteşem bir performansa imza attı.
Konserinde Sezen Aksu şarkılarına da yer veren sanatçı, "İhanettten Geri Kalan" şarkısıyla konserine nokta koydu. Müzikseverlerin dakikalarca süren alkışlı bis isteklerini geri çevirmeyerek tekrar sahneye dönüp yine Sezen Aksu'nun ''Geri Dön'' şarkısını seslendiren Dalkılıç, "Sezen Aksu çok önemli bir değer. Türk müziğinde adeta bir mikenk taşı. Bu gece elimden geldiğince onun şarkılarında seslendirmeye çalıştım sizler için. Bir Sezen Aksu duygusu veremedim biliyorum ama idare ettiğimi düşünüyorum. Buradan Minik Serçe'ye kocaman öpücükler gönderiyorum ve en kısa zamanda sahnelere geri dönmesini istiyorum. " diyerek Aksu'ya geri dön çağrısı yaptı.
   Yaklaşık olarak iki saatlik performansının ardından kendisini izlemeye gelenlere teşekkür eden Dalkılıç, konserini alkışlar eşliğinde sonlandırdı. 

Güncelleme Tarihi: 29 Ekim 2018, 03:05
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473