banner564

Onur rozeti verildi

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan ENBE Orkestrası, coşkulu bir konsere imza attı

Onur rozeti verildi
banner598
Kamil HÜNERLİ
Girne Alsancak’taki Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan ENBE Orkestrası, coşkulu bir konsere imza attı. Otel misafirlerinin de aralarında olduğu yaklaşık 700 konuğun karşısına çıkan ENBE Orkestrası’nın kurucusu ve şefi Behzat Gerçeker, konukların Zafer Bayramı’nı kutlayarak konsere start verdi. 
Programa yabancı şarkılarla başlayan grup, daha sonra farklı tarzlarda Türkçe şarkılar söyleyerek büyük beğeni kazandı. 
Orkestra üyelerine eşlik eden dansçılar da büyük alkış aldı. 
Behzat Gerçeker, Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Reha Arar’ın orkestralarının kurulmasında büyük emeği olduğunu söyledi.

Onur rozetlerini Arar taktı
ENBE’yi Kuzey Kıbrıs’ta misafir etmekten büyük mutluluk duyduklarını dile getiren Reha Arar da, ‘’18 yıl önce Behzat’ın emekleme senesiydi. Şu an bir yanardağ gibi büyük. Çünkü, çok emek verdi. Ben de bu emeklerine karşılık kendisine ve ekip üyelerine, grubumuzun son halkası olan Merit Royal’ın onur rozetini bir hatıra olarak takmak isterim’’ dedi. Arar, sahneye davet ettiği Leyla Kırca, Muhammed Yılmaz ve Yasemin Ceylan’la birlikte rozetleri ENBE üyelerine taktı. 
Bu jest karşısında çok mutlu olduklarını belirten Behzat Gerçeker de, ‘’Bu akşam burada muhteşem bir koro var. Herkese çok teşekkür ederim’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Eylül 2014, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473