banner564

Örnek bir etkinlik daha

Merit Royal Hotel’de düzenlenecek Raşit Bağzıbağlı defilesinde ünlü manken Özge Ulusoy sahne alacak, geliri Devlet Hastanesi Fizik Tedavi’ye bağışlanacak

Örnek bir etkinlik daha
banner598
Teoman TURAN
   Kuzey Kıbrıs’ın en büyük turizm yatırımcısı olan Merit International Hotels Restorts, 3. Büyük sosyal sorumluluk projesine hazırlanıyor. Merit International Hotels Retorts, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına geçtiğimiz yıl Vural Gökçaylı defilesi, Kemal Saraçoğlu Lösemili Çocuklar ve Kanserle Savaş vakfı yararına Şubat 2017’de düzenlediği Dilek Hanif defilesi ve bu kez Raşit Bağzıbağlı defilesinde “Ana  sponsor” olarak moda şöleni yapacak.
   Kuzey Kıbrıs’ta “Size Özel” konseptiyle misafirlerini ağırlayan Merit International bu kez özel bir defileye daha ev sahipliği yapacak. Dünyaca ünlü Kıbrıslı Türk modacı Raşit Bağzıbağlı’nın Couture Merit Royal Özel Koleksiyonu, moda tutkunları ve  Merit misafirlerinin beğenisine sunulacak. Ünlü modacının bir kıyafeti de gece sonunda açık arttırma ile satışa sunulacak.  
   Merit Royal Hotel’de 27 Mayıs Cumartesi günü düzenlenecek defilenin geliri, Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi  Fizik Tedavi Bölümü’ne  bağışlanacak.  Açık arttırma ile satışan sunulan kıyafetten elde edilen gelir de Fizik Tedavi Bölümü’ne bağışlanacak.  
    Konuyla ilgili olarak dün Merit Royal’de düzenlenen basın toplantısında,    Merit Otelleri Yönetim Kurulu Başkanı Hanzade Özbaş, Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu ve Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Özbaş: Toplumların yolunu aydınlatan projeler
    Merit Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Hande  Özbaş basın toplantısında yaptığı konuşmada, sosyal sorumluluk projelerinin, toplumların yolunu aydınlatan ve yaralarını saran önemli girişimler olduğunun altını çizdi.
   Merit International Hotels Restorts’un ana sponsorluğu ile gerçekleşecek her sosyal sorumluluk etkinliğin daha pek çok ülkedeki kurumları yüreklendireceğine inandığını belirten Hande Özbaş, 27 Mayıs’’ta gerçekleşecek olan defilenin koreografisini Yasin Soy’un hazırlayacağı ve Özge Ulusoy’un baş manken olarak podyuma çıkacağı defilede Merit International’ın, Kuzey Kıbrıs’ta moda ve sanat şöleni haline getirdiği organizasyonlarıyla sağlık konusundaki bağışlarına devam edeceğini söyledi.

Sucuoğlu: Sağlık adeta bir okyanus
   Sağlık Bakanı Faiz Sucuoğlu da basın toplantısında yaptığı konuşmada, sağlığın adeta bir okyanus olduğunu belirterek, “Sıkıntılar telafi edilir. Başka sıkıntılar çıkar. Yardım ve katkılar sağlıktaki katkıyı da artırır” dedi.
   Konuyla ilgili yardımlarından dolayı NET Holding Yönetim Kurulu Başkanı Besim Tibuk ve Merit Oteller Yönetim Kurulu Başkanı Hande Özbaş’a teşekkür eden Sucuoğlu, basın mensuplarının sorularını da yanıtladı.
   Sağlıkla ilgili yasaların 30 yıldır değişmediğine işaret eden Sucuoğlu, doktorların ikinci iş yapmasının mahkeme kararıyla yasaklanmasıyla ilgili sancılı bir dönemden geçildiğini söyledi. Sucuoğlu, yargı kararına herkesin uyması gerektiğinin altını çizdi. 

Dizdarlı: Bu girişim örnek olmalı
    Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Bülent Dizdarlı da yaptığı konuşmada, hastanenin fizik tedavi bölümüne ciddi yatırım yapıldığını söyledi.  Bu bölüme alet takviyesi gerektiğine işaret eden Dizdarlı, “tıpta teknoloji gelişiyor. Merit International Hotels Restorts’un bu girişimi her kurum ve kuruluşa örnek olmalı” dedi.

Bağzıbağlı: Çok duygulandım
   Kıbrıslı Türk Modacı Raşit  Bağzıbağlı da  yaptığı konuşmada, çok duygulandığını belirtti. Bağzıbağlı, 27 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan Couture Merit Royal Koleksiyonu’nda çok güzel bir görsel organizasyona imza atacaklarını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 07 Mayıs 2017, 09:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474