banner564

“Renkli Bir Rüya”

Lefkoşa Müzik Derneği Türk Müziği Topluluğu, 12 Ocak’ta konser veriyor

“Renkli Bir Rüya”
banner598
Türk müziğine damga vurmuş seçkin bestecilerin eserlerinin seslendirileceği “Renkli Bir Rüya” adlı konser 12 Ocak Pazartesi akşamı saat 20.00’de Türk Maarif Koleji Rauf R. Denktaş  Kültür Merkezi’nde halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.
Şef Aydın Hikmet’in yöneteceği konserde, Lefkoşa Müzik Derneği koro ve saz elemanları sahne alarak Türk sanat müziğine damga vurmuş bestekarların eserlerini gerek koro gerekse solo şeklinde izleyicilerine sunacak.
Türk sanat müziğini Kıbrıs’ta sevdirip yaymak ve Türk müziğini gelecek kuşaklara ayni görkemiyle devretmek amacıyla çalışmalarını sürdüren Lefkoşa Müzik Derneği Türk Müziği Topluluğu, hazırlıklarını tamamladığı “Renkli Bir Rüya” adlı konserde, Segah, Rast, Nihavend ve Kürdili Hicazkar makamlarından derlenmiş seçkin bir repertuvarı Türk sanat müziği severlerine sunacak.
Lefkoşa Müzik Derneği’nden verilen bilgiye göre, Türk müziği koro ve saz elemanlarının, tamamen gönüllülük esasına dayalı, özverili bir çalışma dönemi geçirerek konsere hazırlandığını, bu çalışma neticesinde 12 Ocak Pazartesi akşamı halka açık ve ücretsiz olarak verilecek konserden Türk müziği severlerin büyük haz alacakları belirtildi.

Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2015, 09:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473