banner564

Şarkılarıyla büyüledi

Girne’de sahne alan Türk Pop Müziğinin ünlü seslerinden Hande Yener, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti

Şarkılarıyla büyüledi
banner598
Mustafa ŞENAL 
Bayramın üçüncü günü Girne’de sahne alan Türk Pop Müziğinin ünlü seslerinden Hande Yener, hayranlarına unutulmaz bir müzik ziyafeti çekti.
Hande Yener, giydiği kostümle sahnede adeta siyah bir kuğuyu andırdı..
Sahne açılış şarkısı olan ‘Ya Ya Ya’ dansçıların da muhteşem showu ile herkesi büyüledi..
Güzel sanatçı yaptığı başarılı işlerle büyük ses getirirken yepyeni bir haberi de konser öncesi basın mensuplarına aktardı.  Dünyaca ünlü  DJ David Vendetta ile single projesinin startını verdiğini söyleyen  Hande Yener,  kendisini evine davet ettiğini ve çok başarılı bir single ile dünyaya açılacağını belirtti.

Hülya ve Sezen’in yeri başka
Basın mensuplarının ‘Sezen Aksu 40. Yılında sahneleri bırakacağını söyledi siz 40. yılınızda bırakmayı düşünüyor musunuz sorusuna; ‘Benim sanat dünyasına ilk adımım sevgili Hülya Avşar sayesinde olmuştu, benim elimden tutan ve Sezen Aksu’ya götüren kendisidir. Ben şimdi olduğu gibi 40. yılımda da müziği bırakmayı düşünmüyorum’ diyerek yanıt verdi.

Bayramda tatili sevmiyor!
‘Bayramda tatil yapan sanatçılar var, siz niye bu kadar yoğun çalışıyorsunuz’ sorusuna da ‘Hayranlarım beni özel günlerde de sahnede görmek istiyorlar. Bu yüzden çok çalışıyorum ve her yeni gün enerji ile çalışmaya devam ediyorum. Bu yüzden konser yoğunluğu konusunda bayrağı önde götürdüğümü söyleyebilirim’ dedi.

14’üncü yıl sürprizi
Sanat camiasında 14. yılını dolduran Hande Yener, sahne aldığı Cratos Premium Otel’in yastık üzerinde taç dizaynı ile kendisine özel yaptırdığı pastayı görünce şok şaşırdı.
Pastanın üzerinde yazan  ’14 Yıl Oldu Naber?’ yazısı da Hande Yener’i mutlu etti...

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2014, 09:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473