banner564

Sertap Erener son konserinde Bursa’yı salladı

'Aşkın içini boşalttılar’

Sertap Erener son konserinde Bursa’yı salladı
banner598

  Pop müziğin mihenk taşlarından biri olan, kariyerinin yirmi beşinci yılını Kerki ve Solfej işbirliği ile düzenlenen turne kapsamında kutlayan Sertab Erener, ''Güz Konserleri''nde Bursalı müzikseverlerle buluştu.

    Benzersiz müzik kariyerinde beş milyonun üzerinde albüm satan ve Türkiye'ye ilk ve son ''Uluslararası Eurovision Müzik Yarışması'' birinciliğini getirerek adını tarihe altın harflerle yazdıran Erener, Bursa Açıkhava Tiyatrosu'nda verdiği muhteşem konserle tam anlamıyla Bursa'yı salladı.    
   Söylediği şarkıların yanı sıra seyircilerle şarkı arası sohbetlerindeki diyaloglarıyla da gündemi değiştirecek açıklamalara imza atan Erener, yaz aylarında başlattığı doksanlar polemiğindeki ısrarını sürdürdü.
    Geçtiğimiz akşam Bursa Açıkava Tiyatrosu'nda binlerce seveninin karşısına çıkan başarılı sanatçı, bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile sahnede adım atılmadık yer bırakmadı. ''Kırık Kalpler'' albümünden seslendirdiği şarkılarla konserine başlayan Erener, konserinin ortalarına doğru ise yaz aylarında başlattığı ''Doksanlar'' polemiğini farklı bir boyuta taşıdı. 
   Söylediği sözlerin ardından ''Sertab 2000'li yıllardan nefret ediyor.'' algısı oluşturulduğunu dile getiren Erener, ''Hayır 2000'li yıllardan nefret etmiyorum. Ancak Doksanlar ile çarpıştırıldığında hep doksanlar kazanıyor. Dikkat ederseniz aşkın içini de boşalttılar. Bence aşk bu değil.'' diyerek yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi.
   Konserine 1986 yapımı Top Gun filmini anımsatacak nitelikteki montu ile çıkan başarılı sanatçı, konserini ''Unutursun'' isimli parçası ile noktaladı.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474