banner564

Bırakın gideyim

Sürüş ehliyetine el konulmasına rağmen arpa yüklü kamyon ile yola çıkan ve direksiyon hâkimiyetini kaybederek kaza yapan sürücü hastaneyi bir birine kattı

Bırakın gideyim
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

 Lefkoşa-Gazimağusa anayolu üzerinde, Güvercinlik kavşağı yakınlarında dün saat 15.45’te meydana gelen trafik kazası sonucu Erkin Çetinkaya isimli kamyon sürücüsü hafif yaralanarak Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 
   Altı ay önce Salamis Bay Conti Otel’in önünde geçirdiği trafik kazası nedeni ile sürüş ehliyetine el konulan ve dünkü kaza sonucu hastaneye kaldırılan Çetinkaya, trafik polislerini beklemeden hastaneden kaçmak istedi. Kendisine engel olanlara “Bırakın beni gideyim” diyerek kaçmaya çalışan Çetinkaya’nın, hastane polisi ve acil servis görevlilerine zor anlar yaşattığı iddia edildi.
Yoldan çıktı devrildi
Polisten alınan bilgiye göre kaza saat 15:45’te meydada geldi. Yönetimindeki arpa yüklü EN 364 plakalı kamyon ile Lefkoşa istikametine doğru seyreden 27 yaşındaki Erkin Çetinkaya, Güvercinlik kavşağı yakınlarında direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, yolun solundan çıkan kamyon, tarla içerisinde yaklaşık 200 metre sürüklendikten sonra sol yanına devrilerek durabildi.  Kaza sonucu hafif yaralanan kamyon sürücüsü Erkin Çetinkaya olay yerine çağrılan ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Otobüsle eve girmişti
Kaza sonucu hafif yaralanan Erkin Çetinkaya, 6 ay önce, 17 Nisan 2018 tarihinde, Salamis Bay Conti Otel önünde, yönetimindeki otobüsün direksiyon hâkimiyetini kaybederek, yolun solundan çıkmış ve yol kenarında bulunan bir eve girmişti. 
    Kaza sonucu sıkıştığı otobüsten itfaiye ekiplerinin uzun süren uğraşları ile çıkarılan Çetinkaya, yine hafif yaralı olarka hastaneye kaldırılırken, evde büyük oranda maddi hasar meydana gelmişti. O kazanın ardından sürüş ehliyetine el konulan Çetinkaya, sürüş ehliyeti olmadığı halde dün arpa yüklü kamyon ile yola çıktı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473