banner564

Sesiyle ve sohbetiyle mest etti

Karadeniz müziğinin usta ismi Volkan Konak, nam-ı diğer Kuzeyin Oğlu söyledi, Merit Crystal inledi

Sesiyle ve sohbetiyle mest etti
banner598
Kamil HÜNERLİ
Verdiği konserlerle Kıbrıs halkından büyük ilgi gören Karadeniz müziğinin usta ismi Volkan Konak, bir kez daha hem sesi hem de sohbeti ile mest etti. Sahne aldığı Merit Crystal Cove Hotel’i deyim yerindeyse inleten usta sanatçı şarkılarının yanı sıra okuduğu şiirler ve anlattığı fıkralar ile eşsiz bir geceye imza attı.  


‘Bankada işlem hatası olur biz de olmaz’
Yaklaşık bin kadar eğlence severin katıldığı gecede seslendirdiği her şarkıda büyük alkış alan Volkan Konak, kendisine has üslubuyla Karadeniz erkeğinin özelliklerini de anlatmayı ihmal etmedi. “Biz Karadeniz adamıyız, bizde hiçbir erkeğin yanındaki hanımefendinin gözüne bakılmaz” diyen  Konak, “bankalarda işlem hatası olur, bizde olmaz” sözleriyle de ayakta alkışlandı. 

‘Kıbrıslılar uygardır’
Defalarca sahne aldığı Kıbrıs’ta bir kez daha sahne almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Volkan Konak, “Mağusa bir limandır” türküsünü de es geçmedi. Türkünün bitimin de ise Kıbrıs halkına övgüler yağdırdı:  “Kıbrıslılar uygardır. Ben de uygar olmaya çalışıyorum. Burada hırsızlık ve bunun gibi şeyler yok. Ben burada huzur buluyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 19 Ağustos 2014, 09:39
YORUM EKLE
YORUMLAR
Öz
Öz - 3 yıl Önce

Asıl sorun, ne sıcaklık artması, ne de yangın söndürme uçak ve helikopterlerinin yeterli sayıda olmaması değildir. Asıl sorun hukuk kanun nizam dinlemeyen aç gözlü müteahitlerin ülke yöneticilerini esir almasıdır.Arsız mütehitler, ev ,apartman, otel, plaj, marina yapmak uğruna yeşili yok etmeleri, bu bölgelerde nüfusun artması, her geçen gün rantın büyümesidir.Bu rant uğruna devletin yeşil alanları yağmalanıyor, yeşil alanlar yakılıp imara açılıyor, yangın söndürme işi savsaklanıyor.Rant büyük. Bu ranttan müteahitler ve işbirlikçileri vurgunu vururken, kaybedenler o yıllardan beri o bölgede oturan vatandaşlar oluyor.

Turgay
Turgay - 3 yıl Önce

Her yerde cam kırıkları sigara izmaritleri kağıt plastik mangal külleri o kadar çok terörist var ki milyonlarca.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner473