banner564

Tema barış ve sağlık

GAÜ’de, birçok etkinliğe sahne olacak bahar şenlikleri başladı

Tema barış ve sağlık
banner598
Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) ve kardeş üniversite Kıbrıs Amerikan Üniversitesi’nin (KAÜ) ortaklaşa  gerçekleştirdiği, Telsim ana sponsorluğundaki “Barış ve Sağlık ” temalı 2015 Bahar Şenlikleri başladı.
GAÜ Uluslararası Spectrum Kongre  Salonunda gerçekleşen açılış törenine GAÜ CEO’su ve Yöneticiler Kurulu Başkan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr Asım Vehbi,  Sağlık, Kültürve  Spor Daire Başkanı Türkay Akpınar, Rektör Vekili Prof. Dr. Sadık Ülker, Rektör yardımcısı Doç. Dr. Zafer Ağdelen ve Akademik İdari Kadro’nun yanısıra öğrenciler katıldı. 
Bahar Şenlikleri Açılış Töreni’ni takiben, Hürriyet gazetesi köşe yazarı  Doğan Hızlan ve Hürriyet Gösteri Dergisi editörü Hami Çağdaş'ın Katılımıyla Söyleşi gerçekleşti. GAÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Oğuz Karakartal’ın moderatörlüğünde gerçekleşen söyleşide,  Hürriyet Gazetesi Yazarı ve Eleştirmen Doğan Hızlan, eleştiri kültür ve sanat üzerine düşüncelerini dile getirirken, Hürriyet Gösteri Dergisi editörü Hami Çağdaş ise konuşmasın  da hoşgörü ve barış kavramlarını yorumladı.
Açılış töreni ve söyleşinin ardından GAÜ Lympic şenlik alanının açılışı gerçekleştirildi.

Güncelleme Tarihi: 05 Mayıs 2015, 09:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473