banner564

THY’nin başarılı acenteleri, Merit Royal’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu

Ödüller verildi

THY’nin başarılı acenteleri, Merit Royal’de düzenlenen iftar yemeğinde buluştu
banner598

 Merit Royal Otel üst düzeyde organizasyonlar yapmaya devam ediyor. Otel, Türkiye'nin ilk ve yerli ulusal hava yolu ve Dünya genelinde ilk 5 hava yolu arasında yer alan Türk Hava Yolları’nın (THY) organizasyonuna ev sahipliği yaptı. THY’nin yetkili acenteleri ve sektör temsilcileri için düzenlediği iftar ve ödül organizasyonuna, yaklaşık 200’e yakın davetli katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını yapan THY’nin Kıbrıs Müdürü Resul Baş; “Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli acentelerimize teşekkürlerimi ileterek işbirliklerimizin devamının gelmesini dilerim” dedi.
İftar vaktinin gelmesi ile canlı müzik eşliğinde yenilen yemeğin ardından 2017 yılında başarılı satış performansı gösteren acentelere ödülleri takdim edildi. Ardından yapılan çekilişte ülke içi ve ülke dışından üç talihli ikişer kişilik business class uçak bileti kazandı.
Kıbrıs’ta Türk Hava Yolları ve Merit Oteller Grubu işbirliğinin pekişmesi ve Kıbrıs turizmine olan değerli katkılarından dolayı Merit Royal Premium Otel Genel Müdürü Aybars Kutluba’ya plaket takdim edildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473