banner564

Bayram hediyesi

Kıbrıs Vakıflar İdaresi, ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına kıyafet yardımı yaptı

Bayram hediyesi
banner598

 Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Kurban Bayramı nedeniyle ihtiyaçlı ailelerin çocuklarına kıyafet yardımı yaptı.

Kıbrıs Vakıflar İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre, “karşılık beklemeden iyilik yap” düşüncesiyle 447. yıldır iyilik için çalışan Kıbrıs Vakıflar İdaresi, bu bayramda da çocukları sevindirdi.
Hayırseverlik ve dayanışmanın toplumda gelişmesine öncülük eden Kıbrıs Vakıflar İdaresi, Kurban Bayramı’nda da ihtiyaçlı ailelerin yanında oldu.
Bayram nedeniyle ihtiyaçlı ailelere kıyafet yardımında bulunan Kıbrıs Vakıflar İdaresi, çocukların, mağazalardan kendi beğendikleri ürünleri onlara hediye etti.

Çocuklar çamurdan saksı yaptı
Öte yandan Vakıflar Arabahmet İyilik Evi’nde düzenlenen etkinlikte, çocuklar, kendi emekleriyle çamurdan saksı yapma deneyimini yaşadı.
Vakıflar İdaresi’nden yapılan açıklamaya göre, Kıbrıs Vakıflar İdaresi İyilik Gönüllüsü ve Gancelli Sevgi Atölyesi’nden Leman Cankat’ın öncülüğünde, 15 çocuğun katıldığı etkinlikte, çocuklar eğlenerek, paylaşarak ve öğrenerek keyifli vakit geçirdi.
Çocuklar, çamurdan yaptıkları saksıları fırınlayıp el emeği göz nuru eserler ortaya koyarak, güzel bir deneyim yaşadı. Hayalleriyle yeni ve güzel şeyler ortaya koyan gençler, emeğin ve üretmenin anlamını bir kez daha kavramış oldu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473