banner564

X4 göz kamaştırdı

Çangar Motors’un düzenlediği lansmana çok sayıda iş insanı, politikacı ve vatandaş katıldı

X4 göz kamaştırdı
banner598
Çangar Motors’un Küçük Kaymaklı’da bulunan Showroom’unda düzenlenen lansman gecesi ile BMW’nin yeni X4 serisi tanıtıldı. Çok sayıda iş insanı, politikacı ve vatandaşın katıldığı gece oldukça renkli geçti. 
Tanıtım gecesinde kısa bir konuşma yapan Çangar Motors Direktörü Mehmet Çangar, kuruldukları günden beridir kendilerine destek olan ve olmaya devam eden Kıbrıs Türk halkına teşekkür etti. Çangar, en iyi tasarımları yaratan BMW’nin bu kez de X4’ü yaratarak kalitesini ortaya koyduğunu belirterek, Kıbrıs Türk halkının bu modeli de çok seveceğini söyledi. Mehmet Çangar’ın “Çangar Loves You” sloganının ardından ise X4’ün tanıtımı yapıldı.
Bu arada geceye katılan ülkemizin yerel müzik gruplarından, Grup Rast da çaldığı birbirinden güzel parçalarla bu güzel geceye ayrı bir renk kattı. 

Tüm dünya ile aynı anda Çangar Motors’ta 
BMW X4, 4.846 milimetre uzunluğu, 1915 milimetre genişliğe ve 1622 milimetre yüksekliğe sahip. Sınıfına göre 2810 milimetrelik uzun bir dingil aralığına sahip olan X4 daha konforlu ve rahat bir yolculuk sunuyor.
BMW’nin klasikleşen böbrek formundaki ızgarası ve full Led farlar ile desteklenmiş aydınlatma grubu, dinamik çizgileri, yüksekliğine rağmen aşağıya doğru zarifçe alçaltılan coupe formundaki tavanı, dinamik, sportif görünü destekliyor. Ayrıca bu dinamik tasarım sayesinde otomobilin ağırlık merkezi de azaltılarak yol tutuş kabiliyeti mükemmelleştirilmiş.
X4’ün ön tarafı kadar arka tarafı da oldukça çekici tasarlanmış. L şeklindeki stop lambaları tampona enteğre difüzör ve kenarlara gömülü egzoz uçları ile otomobilin sportif görünümü desteklenmiş.
BMW X4’ü  40:20:40 oranında katlanabilen arka koltuk sırası, 1.400 litrelik bir bagaj hacmi elde edilmesini sağlıyor. Tamamı 2.0 ve 3.0 litrelik benzinli ve dizel ünitelerden oluşan X4'ün motor gamında 6 farklı seçenek sunuluyor. Bunlar arasında, 190 hp güç üreten 2.0 litrelik dizel ile 184 ve 245 hp güç çıkış seçenekleri sunan 2.0 litrelik benzinli motorlar öne çıkıyor.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2014, 14:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473