banner564

Yeni albümün müjdesini verdi

Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Cenk Eren, istek parçaların hiç birini geri çevirmedi, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi

Yeni albümün müjdesini verdi
banner598
Merit Crystal Cove Hotel’de sahne alan Cenk Eren, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına keyifli bir gece yaşattı. Giydiği beyaz ceketin yakasına taktığı kırmızı gül ile sahneye çıkan Cenk Eren, istek parçaların hiç birini geri çevirmedi, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Kayahan’ı da sahnede anan Cenk Eren, “Kayahan’ın sağlık sorunları var. Bu kadar güzel şarkıları yazan ve söyleyen çok güzel bir insan. Allah yardım etsin” dedi.
Performansı öncesinde gazetecilerin sorulanı da yanıtlayan Cenk Eren, İstanbul ile Kıbrıs geceleri arasında kıyaslama yapamayacağını söyledi. Eğlenen insanın her yerde eğleneceğini söyleyen Cenk Eren, “Sahneleri Kıbrıs ya da İstanbul olarak ayırmamız mümkün değil. Uzun yıllardır sahne sanatçısıyım. Haliyle kemikleşmiş bir izleyici kitlem var. O yüzden çıktığım her yerde iş yapıyorum. Çünkü, ben çok iyiyim” dedi.
Yeni albümünün müjdesini de veren Cenk Eren, Eylül’de piyasaya çıkmasını planladıkları albümünde Tanju Okan şarkılarına yer verdiğini söyledi. Daha önce böyle bir albümün yapılmadığını belirten Cenk Eren, “Tanju Okan’ın seslendirdiği 10 parçayı albümüme alarak söyledim. Çok özel bir albüm olacak” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 09:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473