banner564

‘Mecburiyetten’

Avrupa milletvekili Eleni, THY ile uçmak zorunda kalınca sosyal medyada eleştirildi

‘Mecburiyetten’
banner598
   Avrupa Parlamentosu’nda DİSİ’yi temsil eden ve Kıbrıs’taki Türk ürünlerinin boykot edilmesini isteyen Eleni Theoharus’un, diğer yandanTürk Hava Yolları ile seyahat etmesii, sosyal medyada eleştirildi. Eleni’nin, THY’ye ait biniş kartının da sosyal medyada yayınlandığı bildirildi.
   Biniş kartını sosyal paylaşım sitesine koyanların, bunun altına “Theoharus Türk Hava Yollarıyla seyahat ederek Türk ürünlerini boykot ediyor” diye yazdıklarını belirten Fileleftheros gazetesi, Theoharus’un ise internetten buna yanıt verdiğini kaydetti. Theoharus “ Türkiye-AB Karma Parlamentosu toplantısına katılmak için Ankara’ya gitmem gerekirdi ve bunun başka yolu yoktu”dedi.
   Lufthansa ile seyahat etmek istediğini ancak grev yüzünden Avrupa Parlamentosunun kendisine Türk Hava Yollarından bilet kestiğini belirten Theoharus, internete konulan biniş kartının ve altında görülen pasaportun kendisinin olmadığını, kendisinin diplomatik pasaportla seyahat etmekte olduğunu izah etti.
   Bir kişinin özellikle bir politikacı olarak görevini yerine getirirken, Türkiye’ye seyahat etmesinin suç veya ihanet olmadığını dile getiren Theoharus, kınanması gereken şeyin KKTC üzerinden seyahat edilmesi olduğunu iddia etti.

Güncelleme Tarihi: 29 Mart 2015, 09:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473