banner564

Çevre Bakanı Bakırcı, İskele ilçesi’ne bağlı belediyeleri ziyaret etti

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, İskele İlçesi’ne bağlı belediyeleri ziyaret ederek, göreve yeni seçilen başkanlara görevlerinde başarılar diledi.

Çevre Bakanı Bakırcı, İskele ilçesi’ne bağlı belediyeleri ziyaret etti
banner598

Lefkoşa, 8 Ağustos 14 (T.A.K.): Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, İskele İlçesi’ne bağlı belediyeleri ziyaret ederek, göreve yeni seçilen başkanlara görevlerinde başarılar diledi.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Büyükkonuk Belediye Başkanı Ahmet Sennaroğlu, Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Yenierenköy Belediye Başkanı Mesut Yıkıcı ve Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun'u ziyaret eden Bakan Bakırcı, sorunları dinledi.

Ziyaretlerde belediye başkanları, başta su sıkıntısı olmak üzere, atık ve diğer çevresel sorunlarla ilgili yaşadıkları problemleri aktardı, ayrıca bakanlık daireleri ile yakın çalışma içerisinde olmak istediklerini dile getirdi.

Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı ise İskele bölgesinde yaşanan sıkıntıları iyi bildiğini belirterek, Belediye Başkanları ile sorunları tespit ve değerlendirme noktasında görüş alışverişinde bulunduklarını kaydetti.

Bölgede vatandaşın en büyük problemlerinden biri olan su probleminin bu yıl geçmiş yıllara oranla daha çok hissedildiğini ifade eden Bakan Bakırcı, her kaynağı imkanlar ölçüsünde en verimli şekilde kullanmak zorunda olduklarını söyledi.

Belediyelerin çevre ile ilgili ortaya koyacakları projelerde her zaman yanlarında olacaklarını belirten Bakan Bakırcı, bölge insanının daha sağlıklı yaşam sürebilmeleri için üzerine düşen görevleri yerine getirmek durumunda olduklarını kaydetti.

Bakan Hamit Bakırcı, ziyaretlerde bakanlığa bağlı dairelerin belediyelerle birlikte hangi çalışmalara katkı koyabilecekleri konusunun da görüşüldüğünü belirtti.

Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014, 12:52
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473