banner564

Dişe diş mücadele

İçişleri Takımı’nın, Din İşleri ile oynadığı maçın kadrosunda Bakan Teberrüken Uluçay da vardı

Dişe diş mücadele
banner598
Devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasının bu yıl düzenlenen dördüncüsünde üçüncü hafta geride kaldı. Hasan Ramadan Cemil adına düzenlenen devlet daireleri arası halı saha futbol turnuvasında önceki akşam “B” grubu üçüncü hafta maçları oynandı.
Göçmenköy halı sahasında Salı ve Perşembe akşamları oynanan maçlarla devam eden Hasan Ramadan Cemil Devlet Daireleri Arası Halı Saha Futbol Turnuvası’nda “B” grubunda üçüncü haftanın açılış maçında Maliye Bakanlığı ile Ekonomi Bakanlığı takımları karşı karşıya geldi. Zevkli geçen mücadeleden Maliye Bakanlığı galip ayrılan taraf oldu.
Gecenin ikinci maçında ise İçişleri Bakanlığı ile Din İşleri Dairesi Başkanlığı karşılaştı. Dişe diş ve çok çekişmeli geçen maçı İçişleri takımı kazanırken bakan Teberrüken Uluçay da takımı ile birlikte sahada mücadele edenler arasında idi.
Gecenin kapanış maçında ise İhtiyat Sandığı, Orman Dairesi’ni mağlup ederek turnuvadaki ilk galibiyetine imza atmış oldu. “A” grubunda Salı akşamı üçüncü hafta geride kalırken birer maç eksiği olan Telefon Dairesi ile Çevre Bakanlığı, Hazine Muhasebe Dairesi takımı ile birlikte 6’şar puanda yoluna devam ediyor. “B” grubunda ise İçişleri Bakanlığı ile Maliye Bakanlığı takımlarının henüz mağlubiyeti yok.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473