banner564

Şeref Öğmen turnuvası tamamlandı

54.Mehmetçik Üzüm Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen 7. Şeref Öğmen Plaj Voleybol anı turnuvası önceki gün oynanan yarı final ve final maçları ile tamamlandı.

Şeref Öğmen turnuvası tamamlandı
banner598
 Mehmetçik Belediyesi ile merhum Şeref Öğmen’in Ailesi ve Mehmet Ziya Tolga’nın organize ettiği, Voleybol anı turnuvasında bayanlarda 7, erkelerde 17 takım olmak üzere iki kategoride 48 sporcu mücadele etti. Turnuvanın kızlar finalinde Kerimen-Aslı çifti Nazlı-Hanife çiftini 2-0 mağlup ederek şampiyon olurken, Nazlı-Hanife çifti ikinci, Ecem-Tuğçe çifti üçüncü oldu. Erkeklerde ise Salih-Boran çifti, Ali-Hüseyin çiftini 2-0 mağlup ederek şampiyonluğa ulaştı. Ali-Hüseyin Çifti ikinci, İbrahim-Fırat çifti ise üçüncü oldu. 7.Şeref Öğmen Plaj Voleybol anı turnuvasında kategorilerinde şampiyon olan takımlara ödülleri yarın Mehmetçik Belediyesi Bafra halk plajında verilecek.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 08:17
YORUM EKLE
YORUMLAR
Saadet Hür
Saadet Hür - 3 yıl Önce

Sayın Münir, kıbrıslıların genel olarak bu bahsettiğiniz konularla ilgili düşüncelerini de yazabilirseniz çok faydalı olur. Kıbrıs halkı bu durumdan memnun mu? Memnun değilse STK'lar veya siyasi partiler üzerinden bu sorunlarla mücadele ediyorlar mı? Yoksa ümitsiz bir şekilde bekliyorlar mı? Genel olarak demokrasiye katılım konusunda KKTC halkının durumu nedir? Saygılarımla.

SIRADAKİ HABER

banner471

banner474