banner564

10. Polis Salon Futbol Turnuvası tamamlandı

Polis Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen salon futbol turnuvası dün oynanan final, üçüncülük, Çeyrek final, yarı final, üçüncülük ve final maçı ile tamamlandı.

10. Polis Salon Futbol Turnuvası tamamlandı
banner598
Yarı final maçlarında rakiplerini saf dışı bırakan Adli İletişim ve İtfaiye Müdürlüğü ile Güzelyurt Polis Müdürlüğü final yükseldi. Final maçında Adli İletişim ve İtfaiye Müdürlüğü, rakibin Güzelyurt Polis Müdürlüğü’nü rahat bir şekilde 9-2 mağlup ederek turnuva şampiyonu oldu. 
Turnuvanın üçüncülük maçında ise Siyasi Polis Müdürlüğü normal süresi 4-4 beraberlikle biten maçı penaltı atışları sonunda Narkotik ve Kaçakçılığı önleme Müdürlüğü’nü 7-6 mağlup ederek üçüncülüğü elde etti. Turnuvada en iyi kaleci Siyasi Polis Müdürlüğü’nden PM Hakan Yiğit, turnuvada 10 golle gol kralı Adli İletişim ve İtfaiye Müdürlüğü’nden İM Özgür Tezkan, en centilmen takım Gazimağusa Polis Müdürlüğü seçildi. 10.Polis salon futbol turnuvasına final ve üçüncülük maçlarının ardından düzenlenen ödül töreninde dereceye giren takımlara en iyi kaleci, en centilmen takım, gol karlına kupa ve madalyaları, maçları yöneten hakemler belgeleri, organizasyona ev sahipliği yapan Doğu Akdeniz Spor İşlerine plaketi, tüm takımlara katılım belgelerini Polis Genel Müdür Vekili Pervin Gürler, Polis Genel Müdür 2.yardımcı Süleyman Manavoğlu, Lefkoşa Polis Müdürü Barbaros Savaşçı, Girne Polis Müdürü Hüseyin Yeşildağlı, Adliye İletişim Müdürü Hasan Beyar, 4.Alay Komutan Kurmay Albay Behçet Öznacar, Gazimağusa Kaymakamı Şifa Çolakoğlu tarafından verildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2015, 08:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473