banner564

35 bin TL'ye kombine

Galatasaray Odeabank’ın EuroCup şampiyonluğu sonrası bilet fiyatlarını çok yüksek tutması, taraftarın tepkisini çekti

35 bin TL'ye kombine
banner598
Galatasaray Odeabank’ın EuroCup şampiyonluğu sonrası açıkladığı kombine bilet fiyatları tartışmaları da beraberinde getirdi. Sarı-kırmızılı yönetimin bilet fiyatlarını çok yüksek tutması, taraftarın tepkisini çekti.
EuroCup'ta sezonu şampiyon tamamlayarak önemli bir başarı elde eden Galatasaray Odeabank'ın gelecek sezon yapacağı maçlar için kombine bilet satışlarına yarın başlanacak. Sarı-kırmızılı takımın Abdi İpekçi Spor Salonu'nda oynayacağı müsabakaları izlemek isteyen taraftarlar için hazırlanan sezonluk kombinelerde, farklı paketler sunulması dikkati çekti.
Kulüp yetkililerinden alınan bilgiye göre, tribün kombinelerinin mümkün olduğunca düşük tutulabilmesi için, özellikle VIP ve protokol tribün kombinelerinin fiyatları yukarı çekildi.
Tribün kombineleri için yerel organizasyonlar ile THY Euroleague maçlarını da kapsayacak şekilde iki ayrı paket oluşturulurken, VIP ile protokol kombineleri ise 2 sezonluk olarak satışa sunulacak.

Fiyatlar 300 liradan 35 bin liraya kadar
Galatasaray Odeabank'ın maçları için yarından itibaren satışa çıkarılacak kombinelerde fiyatlar, 300 ile 35 bin lira arasında değişiklik gösteriyor.
Tribün kombinelerinde, yerel maçlar için belirlenen fiyatlar 300 ile bin 250 lira aralığında oluşurken, THY Euroleague karşılaşmalarını da kapsayan paketin fiyatı ise bin 300 ile 2 bin 250 lira arasında değişiyor.
VIP ile protokol tribünü kombineleri ise tüm maçları kapsayacak şekilde iki sezonluk hazırlandı. VIP kombinelerin saha içi tribün bölümünde 4 bin ile 25 bin lira aralığında değişen fiyatlar, saha kenarı bölümünde de 25 bin ile 35 bin lira olarak iki farklı fiyat belirlendi.
Ayrıca, protokol tribün kombineleri, 15 bin ve 20 bin lira olarak, iki ayrı fiyattan satışa çıkarılacak. Öte yandan, kombinelerini 15 Mayıs'a kadar alacak taraftarlara, yüzde 10 indirim uygulanacağı bildirildi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 08:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473