banner564

Keyfini çıkaracağız

Kupa finalinde Küçük Kaymaklı ile karşılaşacak olan Yenicami’de hazırlıklar aralıksız sürüyor

Keyfini çıkaracağız
banner598
Beyzade ÜNALMIŞ
Ligin kapanış maçında ezeli rakibi GAÜ – Çetinkaya’yı mağlup ederek kupa finali öncesi morali üst seviyeye çeken Yenicami’de Küçük Kaymaklı final maçının hazırlıkları aralıksız sürüyor. Diyalog Spor Servisi’ne demeç veren Yenicami antrenörü Emre Perçinci, Yenicami oyuncu grubunun derbileri oynamaktan keyif aldığını, bunun hafta sonu oynanacak olan Küçük Kaymaklı maçında yine aynı olacağını aktardı.

Ocak ayında hedef konmuştu
Yenicami antrenörü Emre Perçinci Cumartesi oynanacak olan kupa finali öncesi verdiği demeçte, finale kalmak istediklerini daha kura çekiminde belirlediklerini, bu nedenle bu noktada olmalarından dolayı oldukça mutlu olduklarını söyledi. Kupaya ulaşmak adına artık önlerinde sadece bir maç kaldığını belirten Perçinci, zorlu rakipleri karşısında kazanıp ligi kupa ile tamamlamak istediklerini söyledi. Ligde geride kalan sezona bakıldığında bir takım sebepler sonrası istedikleri noktaya gelemediklerini vurgulayan Perçinci, ligde yakalayamadıkları başarıyı ise kupa ile telafi etmek zorunda olduklarını söyledi. İki takımında zor rakipleri geçerek bu noktaya geldiğini hatırlatan Perçinci, son dönemde iki takımın yakaladığı performansın ise keyifli bir mücadeleyi ortaya çıkaracağını aktardı.

İyi seyirci bekliyoruz
Hafta sonu ligin son maçında oynadıkları seyirci önünde bir kez daha olmak istediklerini hatırlatan Yenicami antrenörü Emre Perçinci, futbolun iyi seyirci, önünde oynanmasının ayrı bir motivasyon olduğunu aktardı. Yenicami olarak finali güzel hale getirmek için mücadele edeceklerini belirten Emre Perçinci, çok iyi mücadele etmeleri yanında, hem iyi oynayacakları hem de keyif verecekleri bir futbol ile Cumartesi sahada olacaklarına vurgu yaptı. Ünal ve Halil’de birtakım ufak sakatlıklarının bulunduğunu aktaran Emre Perçinci, bu iki ismin ise maç günü sahada olacağını sözlerine ekledi.

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2016, 09:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473