banner564

38 takım mücadele ediyor

9. Uluslararası DAÜ Futsal Cup Of Nation turnuvası önceki akşam oynanan ilk maçlarla start aldı

38 takım mücadele ediyor
banner598

Doğu Akdeniz Üniversitesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 9.düzenlenen uluslararası futsal (Cup Of Nation) turnuvası önceki akşam gerçekleştirilen açılış seremonisi ile başladı. 26 Mart, 10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan salon Futsal turnuvasına erkekler kategorisinde 8 grupta (7 grup dörtlü-1 grupta üçlü ) toplam 31 takım, bayanlarda ise toplam 7 takım tek devreli lig usulüne göre mücadele ediyor. Turnuvada grup maçları erkeklerde 4 Nisan, bayanlarda 6 Nisan’da tamamlanırken, turnuvada erkekler kategorisinde 4 grupta ilk iki sırayı alan takımlar çeyrek finale yükselecek, bayanlarda ise grupta ilk dört sırada yer alacak takımlar yarı finale yükselecek. 

31 takım mücadele edecek
Salon futsal turnuvasına 31 ülkeden takımlar katılırken, her karşılaşma öncesinde takımların ülkelerinin marşlarının çalınması turnuvaya ayrı bir atmosfer ve renk kattı. Açılış seremonisi sonrasında ilk karşılaşma A grubunda geçen yılın şampiyonu Nijerya, Kongo’yu 3-0 mağlup ettiği karşılaşma ile 9.Uluslararası futsal (Cup Of Nation) turnuvası başladı. 

Öğrenciler arasında bütünleşmeyi sağladık
Açılış seremonisinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Rektör Prof.Dr.Necdet Osam yaptığı açılış konuşmasında Üniversitelerinde öğrenim gören öğrencilerin katılımı ile sportif etkinlikler ile bütünleşmeyi sağladıklarını belirterek, Spor İşleri Müdürlüğü personeline ve turnuvaya katılan takımlara teşekkür ederek, karşılaşmalarda başarılar diledi. 8.Salon futsal (Cup Of Nation) turnuvasında geçtiğimiz yıl Erkelerde Nijerya, bayanlarda Kuzey Kıbrıs Türk Cümhuriyeti takımları şampiyon olmuştu. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474